В Особистому кабінеті адвоката з'являться можливості системи EasyCon | НААУ

В Особистому кабінеті адвоката з'являться можливості системи EasyCon

Різне
13:18 Пт 13.08.21 12032 Переглядів
Версія для друку

НААУ та ТОВ "Ізікон Груп" підписали Меморандум про співпрацю з метою інтеграції комунікаційної платформи EasyCon, що використовується для організації відеоконференцзв’язку в судовому процесі, з Єдиним реєстром адвокатів України.

Відповідно до Меморандуму, адвокати через Особистий кабінет на сайті НААУ отримають функціонал системи відеоконференцзв’язку для участі в судових засіданнях та конфіденційного спілкування з клієнтами та між собою.

Особистий кабінет адвоката — це електронний профайл на офіційному сайті НААУ, в який кожен адвокат, який зареєстрований в Єдиному реєстрі адвокатів України може особисто вносити дані щодо своєї діяльності, генерувати ордери тощо.

Також можливо буде перевірити повноваження адвокатів при використанні комунікаційної платформи EasyCon через ЄРАУ; надавати доступ помічникам адвокатів до функцій підсистеми «Електронний суд» через особистий електронний кабінет адвоката.

Сторони домовились, що беруть на себе зобов'язання зберігати конфіденційність персональних даних, що стала відома в зв'язку з реалізацією Меморандуму відповідно до вимог законодавства.

Для адвокатів та помічників адвокатів будуть організовані навчальні курси із використання нових комунікаційних інструментів.

НААУ та «Ізікон Груп» планують в подальшому узагальнювати пропозиції адвокатської спільноти по вдосконаленню системи відеоконференцзв’язку, в тому числі і в судовому процесі, та забезпечувати розробку нових функцій.

До уваги адвокатів! На сайті Національної асоціації адвокатів України функціонує електронний Особистий кабінет адвоката.

Якщо ви ще не створили Особистий кабінет, перегляньте тут  алгоритм, як це зробити самостійно, або ж подивіться інструкцію в цьому відеоролику

Нагадаємо, між НААУ та ДСА діє меморандум про співпрацю, який передбачає Спільну роботу з інтеграції до підсистеми Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний суд» до ЄРАУ.

 

Популярні новини

Дискусія

Про недоліки обвинувального акта слід заявити на підготовчому…

Адвокати беруть участь в абсолютній більшості підготовчих судових засідань у кримінальних справах. І пасивна поведінка сторони захисту може призвести до незворотних наслідків порушення прав клієнта. Як упередити виникнення проблем?

17:47 Пт 19.04.24 949

За кордоном

Як українцям, працюючим у Великій Британії, заощадити кошти (поради…

Українці, які тимчасово перебувають у Великій Британії через війну та офіційно працевлаштовані, можуть заощаджувати кошти за допомогою платформи Tax-Free Childcare. Як це працює розповіли адвокати під час вебінару.

16:57 Пт 19.04.24 972

Законодавство

За ототожнення адвоката з клієнтом слід штрафувати - проект

Однією із гарантій адвокатської діяльності, закріплених профільним законом, є заборона ототожнення адвоката з клієнтом. Сьогодні фіксуються численні випадки порушення цієї гарантії, що несе загрози функціонуванню інституту адвокатури та розвитку України як правової держави.

13:08 Пт 19.04.24 1560

БПД

Нову підставу припинення надання адвокатами БВПД пропонує НААУ

У разі, коли кримінальне провадження зупиняється, також має припинятися і надання безоплатної вторинної правничої допомоги (якщо центр БПД раніше видавав відповідне доручення).

12:14 Пт 19.04.24 1372

Анонс

Тиждень трудового права стартує 22 квітня

З 22 по 28 квітня 2024 року Національна асоціація адвокатів України проводить четвертий щорічний тиждень трудового права.

10:11 Пт 19.04.24 1431

Етика

Чи можливі спільні етичні правила для суддів, адвокатів та…

Адвокатська, прокурорська та суддівська спільноти вже намагалися створити етичні правила, єдині для юридичних професій. Наразі це не увінчалося успіхом. Але тема є цікавою і заслуговує на поглиблене вивчення.

14:37 Чт 18.04.24 2757

Дискусія

Проблеми мобілізації в аспекті порушення прав людини озвучили…

Сьогодні відсутні ефективні механізми протидії порушенням прав людини у питаннях мобілізації. Тому адвокатам необхідно об’єднати зусилля та узагальнити наявні факти з метою напрацювання спільних заходів реагування на виклики.

12:49 Чт 18.04.24 3343

Гарантії діяльності

Справедливість для адвокатів на ТОТ: критерії обговорили очільники…

Однією із тем, що сьогодні обговорюються професійною юридичною спільнотою, залишається проблема діяльності українських адвокатів на тимчасово окупованих територіях. Наскільки правомірними є ініціативи її криміналізації?

9:41 Чт 18.04.24 3105

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл