НААУ оприлюднила третій Звіт про міжнародну допомогу адвокатам під час воєнного стану | НААУ

НААУ оприлюднила третій Звіт про міжнародну допомогу адвокатам під час воєнного стану

Різне
11:22 Пт 09.12.22 1949 Переглядів
Версія для друку

Протягом 9 місяців збройної агресії українські адвокати відчувають всебічну потужну підтримку міжнародної адвокатської спільноти: моральну, фінансову і організаційну. Ця підтримка перейшла кордони держав, зміцнила віру у місію адвокатури як захисника прав людини, верховенства права і захисника кожного адвоката, який опинився в біді.

Ми глибоко вдячні іноземним колегам з усієї планети, які жертвують кошти на допомогу постраждалим українським адвокатам та їх родинам, приймають наших колег, які змушені були покинути свої домівки через військові дії, допомагають облаштуватися в нових умовах, знайти роботу та почати життя заново.

Для надання адресної допомоги постраждалим від війни адвокатам та їх родинам всередині країни, у березні 2022 року була заснована Опікунська рада з розподілу допомоги, яка надходить до НААУ від міжнародних організацій.

Розподіл коштів відбувається максимально оперативно і в рамках прозорих процедур. До кожної заяви про надання допомоги Опікунська рада ставиться з особливою відповідальністю та розумінням, адже за кожним зверненням стоїть доля колег. З початку діяльності Опікунської ради допомогу отримали вже понад 400 українських адвокатів.

Звіти про витрати міжнародної допомоги обов’язково надаються нашим донаторам. Документи опубліковані на офіційному сайті НААУ українською і англійською мовами та адресно скеровані до міжнародних донорів. Перший звіт оприлюднений у травні 2022 року, другий звіт узагальнює роботу з фандрайзингу благодійних коштів, які були перераховані до НААУ з лютого по червень 2022 року.

Третій звіт про міжнародну допомогу містить детальну інфографіку про надходження, розподіл благодійних коштів, аналітику рішень Опікунської ради НААУ за 9 місяців воєнного стану в Україні.

На жаль, воєнна агресія росії проти України триває. Багато українських адвокатів продовжують героїчно захищати нашу землю, чимало наших колег втрачають під ворожими обстрілами рідних та близьких, отримують поранення, потребують постійного лікування та дорогих ліків, залишаються без житла. Саме тому ми продовжуємо звертатися до адвокатів європейських країн та всього світу з проханням надати фінансову допомогу для наших адвокатів.

Перегляд файлу: Звіт про міжнародну допомогу адвокатам під час воєнного стану

 

Популярні новини

Дискусія

Стан енергетичної спроможності країни: чого очікувати бізнесу

Незважаючи на всі намагання держави зменшити дефіцит електроенергії, сподіватися бізнесу на покращення ситуації поки не варто.

10:31 Пт 26.07.24 1508

Дискусія

Проблеми захисту персональних даних в умовах воєнного стану…

В умовах воєнного стану особливої актуальності набуло питання уточнення даних про військовозобов'язаних. Адже держава повинна мати актуальну інформацію про мобілізаційний резерв. Водночас, цей процес супроводжується виникненням правових проблем.

13:28 Чт 25.07.24 2799

Анонс

Розпочато реєстрацію на Форум ім. Й.Бронза

23 серпня в Одесі відбудеться Форум з кримінального права та процесу імені Йосипа Бронза. Відкрито реєстрацію на захід.

15:39 Ср 24.07.24 4215

Cудова практика

Автоматичне продовження тримання під вартою порушує право на…

Конституцією не визначено можливості обмеження права на свободу та особисту недоторканність, права на судовий захист, презумпції невинуватості та права на захист. Відтак, норма ч. 6 ст. 615 КПК про можливість автоматичного (без рішення суду) продовження тримання під вартою суперечить Основному Закону.

11:42 Ср 24.07.24 4469

Навчання

Інхаус або зовнішній консультант: що молодому юристу варто знати?

Куди молодому правнику краще йти працювати: до юридичної фірми чи на підприємство? Як визначитися з пріоритетами, реально оцінити свої можливості та максимально ефективно використати набуті знання?

16:24 Вт 23.07.24 5913

Дискусія

Уточнення військово-облікових даних: спірні питання обговорили…

16 липня сплив установлений законом 60-денний термін, протягом якого громадяни України мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані. Напередодні в НААУ обговорювали повʼязані із цим проблемні питання.

15:57 Чт 18.07.24 13681

Взаємодія

У Раді Європи підтримують розвиток НААУ

Офіс Ради Європи в Україні надаватиме всіляку підтримку розвитку Національної асоціації адвокатів України та її ініціативам на користь українського суспільства.

11:13 Ср 17.07.24 11028

Дискусія

Як компенсувати нестачу кадрів в будівельній сфері пояснив голова…

В Україні простежується дефіцит кадрів у будівельній сфері, який нині становить близько 40 %. Згідно з даними Конфедерації роботодавців України, за два роки кількість офіційно зареєстрованих працівників у будівельному секторі скоротилася на 25,4 %, до майже 300 тисяч людей. Будівельні компанії вимушені залучати до роботи іноземні кадри.

11:16 Вт 16.07.24 11071

Вестник:№ 6 червень 2024 -;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл