Оновлений звіт про міжнародну благодійну допомогу в період воєнного стану | НААУ

Оновлений звіт про міжнародну благодійну допомогу в період воєнного стану

Різне
13:03 Чт 23.06.22 1701 Переглядів
Версія для друку

В надзвичайних умовах воєнного стану адвокатура України продовжує виконувати свою конституційну місію – надавати громадянам України професійну правничу допомогу, захищати права людей, зміцнювати принципи верховенства права.

Органи адвокатського самоврядування, представництва НААУ за кордоном здійснюють координацію як правової підтримки тимчасово переміщених осіб, так і передачі гуманітарної допомоги тим, хто її потребує. Великі ресурси нашої організації - фінансові, організаційні, людські, логістичні – задіяні зараз на допомогу громадянам, адвокатам та їхнім родинам у кожному регіоні. Десятки адвокатів долучилися до лав Збройних сил України. На жаль, від зброї агресора є загиблі адвокати – як під час бойових дій, так і під час обстрілів мирних мешканців Чернігова і Херсона.

З перших днів військової агресії НААУ відчуває потужну підтримку міжнародної професійної спільноти адвокатів. Із великою вдячністю ми отримуємо відчутну фінансову допомогу, яку Опікунська рада НААУ передає нашим колегам максимально оперативно і в рамках прозорих процедур.

Звіт про витрати цієї допомоги обов’язково надається нашим донаторам незалежно від суми їхнього благодійного внеску.

Перший звіт був опублікований у травні українською та англійською мовами та адресно скерований до найбільших донорів. Оновлений звіт узагальнює роботу з фандрайзингу благодійних коштів, які були перераховані для НААУ з лютого до червня. Документ містить детальну інфографіку про надходження, розподіл благодійних коштів, аналітику рішень Опікунської ради НААУ.

Висловлюємо вдячність кожній міжнародній організації, асоціації адвокатів, кожному адвокату, кожній людині за підтримку, надану українським адвокатам у ці непрості дні.

Оновлений звіт про міжнародну благодійну допомогу  для НААУ (pdf)

Популярні новини

Дискусія

Стан енергетичної спроможності країни: чого очікувати бізнесу

Незважаючи на всі намагання держави зменшити дефіцит електроенергії, сподіватися бізнесу на покращення ситуації поки не варто.

10:31 Пт 26.07.24 2016

Дискусія

Проблеми захисту персональних даних в умовах воєнного стану…

В умовах воєнного стану особливої актуальності набуло питання уточнення даних про військовозобов'язаних. Адже держава повинна мати актуальну інформацію про мобілізаційний резерв. Водночас, цей процес супроводжується виникненням правових проблем.

13:28 Чт 25.07.24 3294

Анонс

Розпочато реєстрацію на Форум ім. Й.Бронза

23 серпня в Одесі відбудеться Форум з кримінального права та процесу імені Йосипа Бронза. Відкрито реєстрацію на захід.

15:39 Ср 24.07.24 4703

Cудова практика

Автоматичне продовження тримання під вартою порушує право на…

Конституцією не визначено можливості обмеження права на свободу та особисту недоторканність, права на судовий захист, презумпції невинуватості та права на захист. Відтак, норма ч. 6 ст. 615 КПК про можливість автоматичного (без рішення суду) продовження тримання під вартою суперечить Основному Закону.

11:42 Ср 24.07.24 4961

Навчання

Інхаус або зовнішній консультант: що молодому юристу варто знати?

Куди молодому правнику краще йти працювати: до юридичної фірми чи на підприємство? Як визначитися з пріоритетами, реально оцінити свої можливості та максимально ефективно використати набуті знання?

16:24 Вт 23.07.24 6408

Дискусія

Уточнення військово-облікових даних: спірні питання обговорили…

16 липня сплив установлений законом 60-денний термін, протягом якого громадяни України мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані. Напередодні в НААУ обговорювали повʼязані із цим проблемні питання.

15:57 Чт 18.07.24 13701

Взаємодія

У Раді Європи підтримують розвиток НААУ

Офіс Ради Європи в Україні надаватиме всіляку підтримку розвитку Національної асоціації адвокатів України та її ініціативам на користь українського суспільства.

11:13 Ср 17.07.24 11039

Дискусія

Як компенсувати нестачу кадрів в будівельній сфері пояснив голова…

В Україні простежується дефіцит кадрів у будівельній сфері, який нині становить близько 40 %. Згідно з даними Конфедерації роботодавців України, за два роки кількість офіційно зареєстрованих працівників у будівельному секторі скоротилася на 25,4 %, до майже 300 тисяч людей. Будівельні компанії вимушені залучати до роботи іноземні кадри.

11:16 Вт 16.07.24 11077

Вестник:№ 6 червень 2024 -;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл