UNBA NextGen у 2021 році провів 162 заходи | НААУ

UNBA NextGen у 2021 році провів 162 заходи

Різне
11:15 Пн 07.02.22 1393 Переглядів
Версія для друку

Молодіжний комітет НААУ - UNBA NextGen презентує звіт про діяльність за 2021 рік.

Протягом минулого року за ініціативою UNBA NextGen було проведено 162 заходи, з них онлайн 86, офлайн – 76. Додатково Комітетом у регіонах проводилися й інші заходи та активності, серед яких: участь у тематичних та святкових челенджах, міжнародній агропромисловій виставці, спортивних змаганнях Race Nation; привітання старійшин адвокатури зі святами; налагодження співпраці з іншими установами та інституціями.

У 2021 році UNBA NextGen працював у таких напрямах:

1. «Hello, it’s UNBA» (знайомство з НААУ)

Проведено відкрите засідання Комітету, на якому говорили про основні напрями діяльності NextGen, прозвітували про проведену роботу та окреслили плани на майбутнє. Крім того, про актуальні плани та цілі молодіжного комітету розповів Голова Комітету Сергій Барбашин для видання “Закон і Бізнес”, спеціально до Дня молоді.

Минулого року представники Комітету привітали адвокатів з Днем Конституції. Зокрема, у вітанні колеги розповіли цікаві факти про Конституцію України та запустили святковий флешмоб по всій Україні. У межах напряму регіональні представники брали участь у засіданнях Ради адвокатів України.

2. «In traditions we trust» (наставництво, традиції та обмін досвідом)

Досягненням 2021 року у межах напряму Комітету є запуск відеопроекту про реальний досвід становлення адвокатської карʼєри - «АДВОКАТ-БРЕНД». Серії відеоінтерв’ю організовано за сприяння Ради адвокатів Вінницької області. Презентовано інтерв’ю з такими корифеями адвокатури, як-от: Олексієм Кухарем, Зориславою Ромовською та Наталією Костик. Ведучою «Адвокат-Бренд» є очільниця Вінницького регіонального представництва UNBA NextGen Жанна Грушко.

3. «In young we trust» (молодь, стажування, робота із ЗВО)

Комітет продовжує плідну співпрацю з Асоціацією юридичних клінік України. Представники UNBA NextGen виступили на Весняному форумі 2021 Асоціації. Крім того, за підтримки Комітету організовано низку заходів для студентської спільноти, серед яких: вебінар «У пошуках ідеального роботодавця: як зробити правильний вибір?», майстер-клас щодо пошуку роботи та резюме, освітній день у Національному університеті «Острозька академія».

4. Навчальні заходи й розвиток soft skills

У межах напряму організовано майстер-клас з Яною Собко, на тему «Як і навіщо юристам писати статті зрозумілою мовою» та вебінар «Порядок розблокування податкових накладних 2021». Крім того, представники Комітету готували наукові публікації, які розміщені на сайті НААУ, ВША НААУ.

5. «In networking (each other) we trust» (знайомства та корисне дозвілля)

18 вересня молодіжний комітет організував масштабний захід Gathering 2021 з нагоди святкування 3-ї  річниці своєї діяльності. На заході було презентовано діяльність UNBA NextGen, статистичні дані про роботу у 2021 році. Крім того, було відзначено подяками Голови Національної асоціації адвокатів України 26 активних учасників Комітету. Відеозвіт і фотозвіт заходу розміщені на ресурсах UNBA NextGen.

Представники Комітету у Києві, Рівному та Луцьку у межах акції "UNBA NextGen запрошує долучитися до Всесвітнього дня донора крові", відвідали місцеві центри служби крові та здійснили донацію.

6. Міжнародна співпраця

У 2021 році UNBA NextGen активно співпрацював з Європейською асоціацією молодих юристів (European Young Bar Association). 18 червня у НААУ було проведено спільну міжнародну літню онлайн конференцію EYBA 2021. Голову UNBA NextGen Сергія Барбашина обрано на другий термін членом виконавчого комітету 2021 – 2022 рр. Європейської асоціації молодих адвокатів (EYBA). Підписникам молодіжного комітету надано знижку на навчальні курси Academy of European Law.

Ознайомитися детальніше зі звітом молодіжного комітету НААУ - UNBA NextGen можна за посиланням.

Крім того, про діяльність Комітету можна дізнатися на ресурсах НААУ, у тому числі соціальних мережах NextGen у Facebook, Instagram, Telegram та Youtube.

Текст і фото підготовлені командою координатора комітетів НААУ

Популярні новини

Дискусія

Про недоліки обвинувального акта слід заявити на підготовчому…

Адвокати беруть участь в абсолютній більшості підготовчих судових засідань у кримінальних справах. І пасивна поведінка сторони захисту може призвести до незворотних наслідків порушення прав клієнта. Як упередити виникнення проблем?

17:47 Пт 19.04.24 232

За кордоном

Як українцям, працюючим у Великій Британії, заощадити кошти (поради…

Українці, які тимчасово перебувають у Великій Британії через війну та офіційно працевлаштовані, можуть заощаджувати кошти за допомогою платформи Tax-Free Childcare. Як це працює розповіли адвокати під час вебінару.

16:57 Пт 19.04.24 261

Законодавство

За ототожнення адвоката з клієнтом слід штрафувати - проект

Однією із гарантій адвокатської діяльності, закріплених профільним законом, є заборона ототожнення адвоката з клієнтом. Сьогодні фіксуються численні випадки порушення цієї гарантії, що несе загрози функціонуванню інституту адвокатури та розвитку України як правової держави.

13:08 Пт 19.04.24 778

БПД

Нову підставу припинення надання адвокатами БВПД пропонує НААУ

У разі, коли кримінальне провадження зупиняється, також має припинятися і надання безоплатної вторинної правничої допомоги (якщо центр БПД раніше видавав відповідне доручення).

12:14 Пт 19.04.24 689

Анонс

Тиждень трудового права стартує 22 квітня

З 22 по 28 квітня 2024 року Національна асоціація адвокатів України проводить четвертий щорічний тиждень трудового права.

10:11 Пт 19.04.24 742

Етика

Чи можливі спільні етичні правила для суддів, адвокатів та…

Адвокатська, прокурорська та суддівська спільноти вже намагалися створити етичні правила, єдині для юридичних професій. Наразі це не увінчалося успіхом. Але тема є цікавою і заслуговує на поглиблене вивчення.

14:37 Чт 18.04.24 2055

Дискусія

Проблеми мобілізації в аспекті порушення прав людини озвучили…

Сьогодні відсутні ефективні механізми протидії порушенням прав людини у питаннях мобілізації. Тому адвокатам необхідно об’єднати зусилля та узагальнити наявні факти з метою напрацювання спільних заходів реагування на виклики.

12:49 Чт 18.04.24 2648

Гарантії діяльності

Справедливість для адвокатів на ТОТ: критерії обговорили очільники…

Однією із тем, що сьогодні обговорюються професійною юридичною спільнотою, залишається проблема діяльності українських адвокатів на тимчасово окупованих територіях. Наскільки правомірними є ініціативи її криміналізації?

9:41 Чт 18.04.24 2408

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл