Підписникам молодіжного комітету NextGen надано знижку на навчальні курси Academy of European Law | НААУ

Підписникам молодіжного комітету NextGen надано знижку на навчальні курси Academy of European Law

Різне
13:40 Ср 29.12.21 3131 Переглядів
Версія для друку

Підписникам молодіжного комітету NextGen надано знижку на навчальні курси Academy of European Law (ERA)

Таку можливість надано у межах підписання угоди про співпрацю Академії європейського права (ERA) з Європейською асоціацією молодих юристів (EYBA), членами останньої є молодіжний комітет НААУ.

Академія європейського права має на меті дати можливість особам і органам влади, які беруть участь у застосуванні та імплементації європейського права в державах-членах та інших європейських державах, отримати знання про європейське право (зокрема право Європейського Союзу та його застосування) та зробити можливим взаємний і всебічний обмін досвідом.

Академія переслідує цю мету, організовуючи курси, конференції, семінари та спеціалізовані симпозіуми. ERA тісно співпрацює з установами ЄС та іншими міжнародними партнерами.

Підписники UNBA NextGen за допомогою спеціального коду ваучера отримують регулярну знижку 25 % на плату за участь у подіях Академії європейського права (Academy of European Law (ERA) та продуктах електронного навчання (презентації, курси тощо).

Під час онлайн реєстрації учасники можуть вибрати ціну для власників знижкових ваучерів (знижка 25 %), а потім, коли буде запропоновано, ввести спеціальний код. Для отримання коду звертайтеся до контактної особи (Аліна Черемис, e-mail: a.cheremys@unba.org.ua).

Нагадуємо, що UNBA NextGen у 2019 році розпочав активну співпрацю з Європейською асоціацією молодих юристів. Представники UNBA NextGen брали участь у заходах Європейської асоціації, а також спільно з іноземними колегами організували міжнародну літню онлайн конференцію EYBA 2021. Сергій Барбашин, як Голова UNBA NextGen, входить до виконавчого комітету EYBA.

Крім того, на 2022 рік заплановано проведення Міжнародної літньої конференції у Києві.

Текст і фото підготовлений командою координатора комітетів НААУ

 

 

 

 

 

Популярні новини

ЄРАУ

Витяг з ЄРАУ можна буде сформувати в особистому кабінеті

З понеділка, 22 вересня, адвокати зможуть самостійно формувати витяги з Єдиного реєстру адвокатів України через особистий електронний кабінет на сайті Національної асоціації адвокатів України.

18:46 Пт 20.09.24 326

Гарантії діяльності

В Україні зʼявиться реєстр адміністративних проваджень за скаргами…

Усі випадки неправомірної відмови в наданні інформації на адвокатські запити, запити КДКА, їх палат або членів будуть фіксуватися в Реєстрі заяв (звернень) про адміністративне правопорушення. Відповідне технічне завдання вже передане для реалізації IT-службі.

18:27 Пт 20.09.24 345

Самоврядування

На РАУ оцінять тіньовий звіт про правосуддя

Нещодавно зʼявився так званий Тіньовий звіт до розділу «Правосуддя та фундаментальні права» Звіту Європейської комісії щодо України, підготовлений Коаліцією громадських організацій на чолі з Лабораторією законодавчих ініціатив за підтримки Проєкту Європейського Союзу «Право-Justice» та інших громадських організацій.

17:56 Пт 20.09.24 384

Самоврядування

Рада адвокатів України розпочинає чергове засідання

Сьогодні, 20 вересня на Закарпатті розпочинається дводенне засідання Ради адвокатів України.

10:36 Пт 20.09.24 929

Дискусія

Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ…

17 вересня 2024 року Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ спільно з кафедрою медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького провів експертне обговорення на тему «Права людини у сфері охорони здоров’я», присвячене пам’яті Джуді Оверал (Judy Overall) та Дню безпеки пацієнтів.

10:02 Пт 20.09.24 758

Законодавство

Що у ГК позначати терміном «виробництво», - позиція Комітету НААУ

Важливою складовою якості законодавчих актів є дотримання єдності термінології. Відсутність визначення юридичного поняття призводить до нечіткості, неясності та неоднозначності у розумінні та застосуванні законодавчих приписів.

15:37 Чт 19.09.24 1872

Захист військових

Надбавка за вислугу років: кому, скільки і як виплачується

Одним із основних видів грошового забезпечення військовослужбовців є надбавка за вислугу років на військовій службі, яка встановлюється у відсотках посадового окладу (за основною чи тимчасово займаною посадою) з урахуванням окладу за військовим званням.

10:46 Чт 19.09.24 2038

Євроінтеграція

Адвокатура в складі Української делегації взяла участь у…

17 - 19 вересня у Брюсселі (Бельгія) проходить друга двостороння сесія Україна-ЄС в межах скринінгу відповідності законодавства України праву Європейського Союзу. У порядку денному - доповіді за трьома блоками: «Судова влада», «Антикорупційна політика», «Основоположні права».

12:14 Ср 18.09.24 3346

Вестник:№7-8 липень-серпень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл