НААУ організовує онлайн-семінар на тему: «Brexit: political, economical aspects. Community law» | НААУ

НААУ організовує онлайн-семінар на тему: «Brexit: political, economical aspects. Community law»

Анонс
13:29 Пт 16.04.21 1090 Переглядів
Версія для друку

Захід організовує НААУ за ініціативою представництва у Швейцарській Конфедерації (м. Женева) у партнерстві з Університетом бізнесу і міжнародних досліджень (UBIS) у Женеві та у співпраці з Комітетом з міжнародного права НААУ. Онлайн-семінар присвячений політичним та економічним аспектам Брексіт, а також його впливу на право Європейського Співтовариства.

Наразі процес Брексіт сколихнув усю Європу, оскільки його наслідки стосуються не лише Британії і ЄС, а й глобальної геоекономіки (враховуючи Україну).

Невизначеність щодо майбутніх торгових відносин Великої Британії з ЄС може прямо вплинути на активність світового бізнесу, зачепити питання інвестицій та трудової міграції.

Саме тому захід має на меті ознайомити адвокатів із особливостями процесу Брексіт, окремими аспектами його правового врегулювання, можливим впливом на ведення бізнесу в країнах ЄС.

У ролі спікера буде доктор Стюарт Ківлі, науковець та практик з багаторічним досвідом у сфері міжнародного бізнесу та стратегій, випускник Кембриджського університету (магістр і доктор філософії).

В Оксфордському університеті він керував програмами підготовки керівників компаній з усього світу. Після Оксфорду доктор Стюарт Ківлі обійняв посаду викладача міжнародного бізнесу і стратегії в Кентському університеті, а потім став старшим викладачем із міжнародного бізнесу та стратегії в Університеті Західної Англії.

У 2006 році він заснував і став генеральним директором консалтингової компанії The Eurasia Consortium. Основні компетенції компаній Консорціуму належать до області стратегічних інновацій, стратегій доступу до ринків і розвитку міжнародного бізнесу.

У 2010 році спікер створив Eurasia Educational Dynamics (EED) Ltd, одну із компаній Консорціуму, якій було доручено вести бізнес із безперервного професійного розвитку і розвитку лідерських якостей в Оксфорді та Кембриджі, а також у центрах по всьому світу. 

У 2021 році доктора Стюарта Ківлі призначили проректором Університету бізнесу і міжнародних досліджень (UBIS) у Женеві. Він співпрацює з Радою Університету у напрямку поширення його діяльності на міжнародному рівні.

Модераторами заходу будуть:

Олена Виноградова, адвокат, Голова представництва НААУ у Швейцарській Конфедерації (м. Женева);

Віталій Власюк, адвокат, к.ю.н., Голова Комітету з міжнародного права НААУ.

Дата проведення: 23.04.2021 о 15.30

Місце проведення: онлайн-платформа ZOOM

Передбачено синхронний переклад заходу.

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/WvhNdRO

Контактна особа: Галина Мотіна e-mail: h.motina@unba.org.ua

Текст і фото підготовлені командою координатора комітетів НААУ

Популярні новини

Самоврядування

Вчена-конституціоналіст Ставнійчук: НААУ не є громадською…

Говорити про невідповідність Закону "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" статті 36 Конституції (яка гарантує свободу об'єднання у громадські організації) некоректно. Адже НААУ, яка обʼєднує усіх адвокатів України, за статусом кардинально відрізняється від громадських обʼєднань.

11:43 Чт 25.04.24 232

Взаємодія

Для надання правничої допомоги Данська рада у справах біженців…

В рамках власних проектів з допомоги біженцям та внутрішньо переміщеним особам, Данська рада у справах біженців (ДРБ) залучатиме фахівців Національної асоціації адвокатів України до надання правничої безоплатної допомоги громадянам України.

17:52 Ср 24.04.24 1498

Дискусія

Складнощі співвідношення міжнародного гуманітарного права та прав…

«Буває складно пояснити, що таке імунітет комбатанта, чому його вбивство не є воєнним злочином, чому у злочині за ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу є загальний суб’єкт».

13:59 Ср 24.04.24 1640

Анонс

Адвокатів запрошують здати кров для «Охматдит»

У кінці травня адвокати та небайдужі українці мають змогу долучитися до збору крові для потреб Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

9:48 Ср 24.04.24 1910

За кордоном

Вчинення нотаріальних дій у Великій Британії: що варто знати…

У Великій Британії існує декілька органів, які можуть здійснювати нотаріальні дії для українських громадян, що тимчасово перебувають в цій країні, в тому числі і представники консульства України.

14:24 Вт 23.04.24 3108

Дискусія

Про ризики відновлення державної монополії на землі лісів…

Держава, передавши у процесі децентралізації землі за межами населених пунктів у комунальну власність громад, зруйнувала державну монополію на ці землі. Але після створення державного підприємства «Ліси України» ця монополія може повернутися з усіма корупційними ризиками, які звідси випливають.

13:21 Пн 22.04.24 3465

Дискусія

Про недоліки обвинувального акта слід заявити на підготовчому…

Адвокати беруть участь в абсолютній більшості підготовчих судових засідань у кримінальних справах. І пасивна поведінка сторони захисту може призвести до незворотних наслідків порушення прав клієнта. Як упередити виникнення проблем?

17:47 Пт 19.04.24 7989

За кордоном

Як українцям, працюючим у Великій Британії, заощадити кошти (поради…

Українці, які тимчасово перебувають у Великій Британії через війну та офіційно працевлаштовані, можуть заощаджувати кошти за допомогою платформи Tax-Free Childcare. Як це працює розповіли адвокати під час вебінару.

16:57 Пт 19.04.24 7468

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл