Молодіжний комітет надав поради щодо ефективного планування та систем обліку робочого часу адвоката | НААУ

Молодіжний комітет надав поради щодо ефективного планування та систем обліку робочого часу адвоката

Дискусія
13:47 Пт 31.03.23 1571 Переглядів
Версія для друку

НААУ за ініціативою молодіжного комітету - UNBA NextGen провела панельну дискусію «Тайм-менеджмент для адвоката».

Модерували захід заступник Голови UNBA NextGen, член Дослідницького комітету EYBA Юлія Сергет та регіональний представник UNBA NextGen у Донецькій області Тетяна Рабко.

Член Ради та регіональний представник UNBA NextGen у Дніпропетровській області, член КДКА Дніпропетровської області Алевтина Башкєєва у своїй доповіді розповіла, як адвокату продуктивно розпоряджатися власними запасами часу та про 7 головних принципів тайм-менеджменту в роботі адвоката.

Тетяна Рабко зазначила, що наразі багато фахівців перейшли на дистанційну роботу, у тому числі й адвокати. Вона назвала онлайн інструменти для ефективної роботи адвоката: підсистеми ЄСІТС «Електронний суд» та «Відеоконференцзв’язок», відправлення листів через E-post, мобільний застосунок «єСуд», мобільний застосунок Дія, електронна пошта та онлайн календарі.

Член Ради та регіональний представник UNBA NextGen у Рівненській області, заступник голови Ради адвокатів Рівненської області Алла Філатова вказала, що для організації максимальної продуктивності роботи у своїй діяльності адвокати використовують різні методи обліку робочого часу.  Не можна стверджувати, що якась система управління робочим часом є найбільш дієвою та прийнятною. Тільки через призму власного досвіду та внутрішнього сприйняття можна надати перевагу тій чи іншій методиці. Для когось достатньо ведення ділового щоденника, хтось із колег використовує мобільні додатки, CRM-системи чи платформи онлайн. Питання «як ефективно організувати власний день, тиждень, місяць» буде завжди актуальним, і вибір шляхів вирішення такого питання -  різноманітний.

Заступник Голови UNBA NextGen, регіональний представник UNBA NextGen у Вінницькій області, к. ю. н, член Центру сімейного права ВША НААУ Жанна Грушко зазначила, що планування робочого дня адвоката є досить індивідуальним. «Пропоную його здійснювати за такими принципами. По-перше, адвокат - це теж людина, а тому планування має відбуватися з урахуванням планів і завдань, пов’язаних з іншими сферами життя. По-друге, слід планувати графік не за кількісними, а якісними показниками. Це означає, що діяльність має бути спрямована не на кількість завершених справ, а на їх важливість. У цьому мені допомагає таблиця Ейзенхауера, за якою справи слід розділяти на 4 групи за критеріями важливості і терміновості. По-третє, у розпорядок варто включати справи, що приносять задоволення та можуть переключити увагу. Думаю, котрийсь із цих принципів таки точно Вам стане у нагоді», - поділилася порадами Жанна Грушко.

“Провели захід, що був присвячений тайм-менеджменту для адвоката. На ньому ми говорили про онлайн можливості адвоката для ефективного планування та системи обліку робочого часу, важливості правильного користування своїм часом, робили акценти на пріоритетні та важливі завдання, розкрили поняття тайм-менеджменту взагалі. Спікери поділилися своїм досвідом  та надали практичні поради. Захід був дуже цікавий, жвавий, а головне - корисний. Впевнена, що всі учасники підкреслили для себе багато нових знань по цій темі”, - підсумувала захід модератор Юлія Сергет.

Запис панельної дискусії доступний для перегляду за посиланням.

Текст і фото підготовлені командою Координатора комітетів НААУ

Популярні новини

Підтримка

Опікунська рада НААУ підтримала родини ще 7 адвокатів

Опікунська рада НААУ підтримала родини двох загиблих на війні адвокатів, а також надала матеріальну допомогу колегам, що втратили житло через бойові дії в Україні.

10:12 Пт 26.04.24 761

Анонс

РАУ перевірить справедливість застосування формули оплати БВПД

Тлумачення центром безоплатної вторинної правничої допомоги норм щодо оплати послуг адвокатів, які надають БВПД, протиставило інтереси адвоката інтересам його підзахисного у кримінальній справі.

16:58 Чт 25.04.24 1910

Самоврядування

Вчена-конституціоналіст Ставнійчук: НААУ не є громадською…

Говорити про невідповідність Закону "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" статті 36 Конституції (яка гарантує свободу об'єднання у громадські організації) некоректно. Адже НААУ, яка обʼєднує усіх адвокатів України, за статусом кардинально відрізняється від громадських обʼєднань.

11:43 Чт 25.04.24 2183

Взаємодія

Для надання правничої допомоги Данська рада у справах біженців…

В рамках власних проектів з допомоги біженцям та внутрішньо переміщеним особам, Данська рада у справах біженців (ДРБ) залучатиме фахівців Національної асоціації адвокатів України до надання правничої безоплатної допомоги громадянам України.

17:52 Ср 24.04.24 3244

Дискусія

Складнощі співвідношення міжнародного гуманітарного права та прав…

«Буває складно пояснити, що таке імунітет комбатанта, чому його вбивство не є воєнним злочином, чому у злочині за ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу є загальний суб’єкт».

13:59 Ср 24.04.24 3111

Анонс

Адвокатів запрошують здати кров для «Охматдит»

У кінці травня адвокати та небайдужі українці мають змогу долучитися до збору крові для потреб Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

9:48 Ср 24.04.24 2151

За кордоном

Вчинення нотаріальних дій у Великій Британії: що варто знати…

У Великій Британії існує декілька органів, які можуть здійснювати нотаріальні дії для українських громадян, що тимчасово перебувають в цій країні, в тому числі і представники консульства України.

14:24 Вт 23.04.24 3148

Дискусія

Про ризики відновлення державної монополії на землі лісів…

Держава, передавши у процесі децентралізації землі за межами населених пунктів у комунальну власність громад, зруйнувала державну монополію на ці землі. Але після створення державного підприємства «Ліси України» ця монополія може повернутися з усіма корупційними ризиками, які звідси випливають.

13:21 Пн 22.04.24 3478

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл