Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії | НААУ

До початку трансляції:

Круглий стіл

Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії

160 Переглядів Версія для друку
10:00 Вт 29.10.24
онлайн
Доповідачі: члени комітетів НААУ
Організатор: Комітет НААУ з питань захисту прав осіб з інвалідністю спільно з ВГОІ «Правозахисна спілка інвалідів

29 жовтня 2024 року у НААУ відбудеться круглий стіл на тему «Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії».

Ініціаторами заходу виступили Комітет НААУ з питань захисту прав осіб з інвалідністю спільно з ВГОІ «Правозахисна спілка інвалідів»

Захід розпочнеться о 10:00 у режимі онлайн і транслюватиметься на платформі Zoom та Facebook-сторінці НААУ.

Основною метою заходу є виявлення проблемних питань, пов’язаних із законодавчим врегулюванням протезування із застосуванням інноваційних технологій в Україні, аналіз клінічної доцільності різних методів протезування та висвітлення реабілітаційної допомоги українцям, які її потребують.

Питання до обговорення:

1.Нормативно-правове регулювання протезування в Україні.

2.Обговорення методу остеоінтеграційного протезування.

3.Обговорення проблемних питань законодавчого врегулювання протезування пацієнтів шляхом застосування інноваційних технологій, зокрема методу остеоінтеграційного протезування.

Модератором-доповідачем виступить голова Комітету НААУ з питань захисту прав осіб з інвалідністю Олександр Вознюк. Спікерами будуть заступник голови Комітету НААУ з питань захисту прав осіб з інвалідністю Богдан Кондратенко та член цього ж Комітету Віталій Жуковський.

До участі у круглому столі також запрошені представники Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства оборони України, Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, Міністерства соціальної політики України, Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, Національної служби здоров'я України, Національної соціальної сервісної служби України, Департаменту соціального розвитку та ветеранської політики, Департаменту охорони здоров'я та Національної служби здоров'я України.

Реєстрація доступна за посиланням.

За більш детальною інформацією можна звертатися до члена команди координатора комітетів НААУ Альони Бузюн (a.buzuyn@unba.org.ua).

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл