Правила поведінки з дітьми в Шотландії, Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії для українців. Правові та соціальні аспекти запобігання обмеження батьківських прав | НААУ

До початку трансляції:

Різне

Правила поведінки з дітьми в Шотландії, Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії для українців. Правові та соціальні аспекти запобігання обмеження батьківських прав

560 Переглядів Версія для друку
17:00 Ср 03.07.24
онлайн
Доповідачі: Олександр Черних, Андрій Куслій, Ольга Максимяк, Ірина Шумейко, Ірина Станішевська.
Організатор: Представник НААУ в Шотландії, Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії у співпр

3 липня 2024 року у НААУ відбудеться вебінар на тему «Правила поведінки з дітьми в  Шотландії, Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії для українців. Правові та соціальні аспекти запобігання обмеження батьківських прав».

Організатором заходу є представник НААУ в Шотландії, Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії у співпраці з Консульством України в Единбурзі.

Захід розпочнеться о 17:00 за Києвом (о 15:00 за Лондоном) у режимі онлайн і транслюватиметься на платформі Zoom та на сторінці НААУ у Facebook.

Вебінар спрямований на інформування громадян про порядок поведінки з дітьми в Шотландії та порядок вилучення дітей, проблеми, з якими стикаються соціальні установи та адвокати. Окрім цього, доповідачі розкажуть, яким чином може бути задіяне консульство у цих питаннях.

Питання для обговорення:

1. Права дитини і забезпечення їх за кордоном консульськими установами України.

2. Повноваження місцевих органів на нагляд і вилучення дитини.

3. Правова допомога в таких випадках.

Доповідачами будуть в.о. керівника Консульства України в Единбурзі Андрій Куслій, представник НААУ в Шотландії, Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії Олександр Черних, консультант з питань переміщених осіб (AUGB Glasgow) Ольга Максимяк, лікар (Child protection pediatrician) Ірина Шумейко, адвокат Ірина Станішевська.

Взяти участь у заході можна за посиланням.

За більш детальною інформацією можна звертатися до члена команди координатора комітетів НААУ Віталія Федірка (v.fedirko@unba.org.ua).

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл