Вебінар: Розгляд трудових спорів 2020 | НААУ

До початку трансляції:

Різне

Вебінар: Розгляд трудових спорів 2020

436 Переглядів Версія для друку
12:00 Чт 04.06.20
Онлайн
Доповідачі: Поліщук Вікторія
Організатор: Вища Школа Адвокатури
Під час вебінару поговоримо про:

1. Традиційні та альтернативні способи вирішення трудових спорів.

2. Судовий розгляд. Особливості окремих строків в трудових спорах. Практика Верховного Суду 2020 року. Основні нові правові позиції.

3. Альтернативні способи вирішення судових спорів:

– переговори працівника з роботодавцем: що потрібно знати адвокату, щоб ефективно представити інтереси або працівника, або роботодавця;

– участь незалежної комісії по трудовим спорам. Організація комісії по трудовим спорам. Засідання комісії. Компетенції комісії по трудовим спорам. Строк виконання та оскарження рішень комісії. Судова практика з питань оскарження рішень комісії по трудовим спорам.

– медіація в трудових спорах: чи можлива в умовах нинішнього законодавства? Яке рішення може бути прийнято за результатами медіації? Які наслідки невиконання угоди про медіацію?

Реєстрація за посиланням

Звертаємо увагу адвокатів, що перед лекцією та після її завершення слід відсканувати QR-код, який буде відображено на екрані вебінарної кімнати. Переглянути РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ПОРЯДКУ РЕЄСТРАЦІЇ у заході, проходження тестування та отримання балів слід за посиланням: https://www.hsa.org.ua/wp-content/uploads/Roz-yasnennya-shhodo-poryadku-reyestratsiyi-u-zahodi.pdf

На помічників, стажистів та інших учасників вебінару процедура сканування QR-коду не поширюється.

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл