Пішла з життя голова РА Запорізької обл. Людмила Новосьолова | НААУ

Пішла з життя голова РА Запорізької обл. Людмила Новосьолова

Сумна звістка
12:02 Чт 03.10.24 489 Переглядів
Версія для друку

На 85-му році життя перестало битися серце голови Ради адвокатів Запорізької області Людмили Новосьолової.

62 роки вона була щиро віддана адвокатській професії. За її безпосереднього сприяння відбулося становлення та розвиток незалежної адвокатури, сильних та професійних органів адвокатського самоврядування в Запорізькому краї.

З початку Незалежності України Людмила Миколаївна входила до складу керівних органів адвокатського самоврядування регіону – була заступником голови Президії Запорізької обласної колегії адвокатів, згодом її очолила. А з 2012 року була незмінним головою Ради адвокатів Запорізької області.

Після прийняття Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» за сприяння керівництва адвокатури Запорізького краю однією з особливостей регіону було проведення численних засідань Ради адвокатів України та нарад з керівниками і представниками органів адвокатського самоврядування. Головною темою всіх цих заходів були проблеми, з якими зіштовхнулись адвокати після у 2012 року, а також розробка алгоритму та послідовності дій для провадження адвокатської діяльності за новими правилами, затвердження основних нормативних документів та актів, які сьогодні становлять базу в роботі органів адвокатського самоврядування та діяльності всіх адвокатів України.

Велику увагу Людмила Миколаївна приділяла навчанню молодого покоління та вдосконаленню навичок для провадження якісної професійної діяльності колег, пишалася та оберігала історію адвокатури Запоріжжя, всебічно сприяла підтримці українських воїнів у боротьбі з ворогом під час війни в Україні.

Людмила Миколаївна назавжди залишиться в пам’яті мудрою, принциповою та високопрофесійною колегою, енергійною, доброзичливою, з незмінною привітною посмішкою, небайдужою до чужого горя людиною.

Національна асоціація адвокатів України висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Людмили Новосьолової, а також тим, хто її знав та завжди буде пам’ятати.

Вічна пам’ять…

Популярні новини

Сумна звістка

Пішла з життя голова РА Запорізької обл. Людмила Новосьолова

На 85-му році життя перестало битися серце голови Ради адвокатів Запорізької області Людмили Новосьолової.

12:02 Чт 03.10.24 490

Привітання

Українська адвокатка отримала відзнаку Європейської федерації…

Європейська федерація адвокатур (Fédération des Barreaux d’Europe, European Bars Federation) відзначила діяльність члена Комітету НААУ з питань альтернативного врегулювання спорів Вікторію Поліщук. Її названо кращим професійним медіатором за її роботу у напрямі альтернативного врегулювання спорів.

11:16 Чт 03.10.24 369

Видання

Бюлетень Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики…

Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ підготував бюлетень за червень - вересень 2024 року.

10:23 Чт 03.10.24 413

Законодавство

6 особливостей, які варто врахувати, змінюючи оподаткування у період…

Зміни до Податкового кодексу України заради підвищення бюджетних надходжень за рахунок нових вимог для бізнесу та фізичних осіб неминучі. Відповідний проект нещодавно був ухвалений за основу та активно готується до другого читання.

14:18 Ср 02.10.24 1549

Захист військових

Як військовослужбовцю виїхати за кордон під час воєнного стану

Після повномасштабного вторгнення багато чоловіків пішли до лав ЗСУ захищати Батьківщину, а їхні сімʼї - виїхали у безпечне місце за межі України. Чи може військовослужбовець провідати свою дружину і дітей за кордоном під час воєнного стану?

11:24 Ср 02.10.24 1818

Навчання

Можливості судово-медичної експертизи при проходженні ВЛК…

Судово-медична експертиза є дієвим способом захисту прав військоовозобов’язаних, а також інструментом, що забезпечує цілі проведення військово-лікарської експертизи в Збройних Силах України (якісний медичний огляд військовослужбовців, проведення призову, прийняття на військову службу).

17:08 Вт 01.10.24 2933

Законодавство

Пропуск строку оскарження рішень слідчого: чи існують обʼєктивні…

Скарги на рішення, дії чи бездіяльність слідчого, дізнавача чи прокурора, передбачені частиною першою статті 303 КПК, можуть бути подані особою протягом десяти днів з моменту прийняття рішення, вчинення дії або бездіяльності. Але що робити, коли строк пропущений?

16:31 Вт 01.10.24 2537

Гарантії діяльності

Як адвокату подавати документи, коли вісить «Електронний суд»?

В останні декілька місяців почастішали випадки підвисання підсистеми «Електронний суд» Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи (ЄСІКС). Сервіс працює дуже повільно або сторінка недоступна. Що створює перешкоди адвокатській діяльності.

15:36 Вт 01.10.24 2756

Вестник:№ 9 вересень 2024 -;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл