Судова влада вітає адвокатів з професійним святом! | НААУ

Судова влада вітає адвокатів з професійним святом!

Привітання
18:35 Вт 19.12.23 5268 Переглядів
Версія для друку

Сьогодні, 19 грудня, в Україні відзначається День адвокатури – професійне свято професійних захисників прав людини. До привітань долучилися представники судової влади.

З днем адвокатури!

Щороку 19 грудня своє професійне свято відзначають представники адвокатури.

Місія правозахисників – неоціненна. Без гарантування права кожного на захист і надання професійної правничої допомоги неможливо утвердити верховенство права та побудувати справжню демократичну правову державу.

Вітаємо вас, колеги, та дякуємо вам за те, що навіть попри складні обставини сьогодення ви лишаєтеся професіоналами й забезпечуєте ефективний юридичний захист.

Верховний Суд

 

Шановні адвокати,
прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Адвокатура поряд з судом та прокуратурою є однією з підвалин правової держави. Захист прав і свобод кожного громадянина неможливий без вашої правової допомоги.

Хай ваші знання, професійна майстерність, володіння мистецтвом аргументованого переконання призводять до якнайбільшої кількості виграних судових справ.

Зі святом!

Вища рада правосуддя

 

Шановні адвокати, колеги-юристи!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найкращі поздоровлення з професійним святом — Днем адвокатури!

Відзначення вашого професійного свята в правничих колах держави є не тільки визнанням вкладу кожного з вас у забезпечення захисту прав громадян, а й підтвердженням високого рівня фаху, який ви застосовуєте в розвиток й утвердження системи правосуддя.

Тож з нагоди свята бажаємо вам здоров'я, сил, натхнення, професійного зростання й успіхів, здійснення мрій та задумів, щоб ваша праця та професійні здобутки завжди служили громадянам, інтереси яких ви представляєте в усіх сферах діяльності, з повагою до закону і до тих, хто його представляє.

Будьте успішні, реалізовуйте плани, досягайте мети!

Вірте у свою справу, Збройні Сили та Україну!

З повагою,
голова Богдан Моніч

 

Шановні адвокати!

Від імені Державної судової адміністрації України та мене особисто прийміть вітання з професійним святом — Днем адвокатури!

Професія адвоката надзвичайно відповідальна та вимагає високого рівня компетентності, освіченості, достатнього юридичного досвіду, дотримання етичних стандартів.

Фаховість, принциповість у відстоюванні законних прав та інтересів громадян, готовність працювати у складних умовах, що часом пов'язані з певними ризиками або тиском, відданість своїй роботі — це ті складові, з яких побудовано фундамент суспільної поваги до захисників, авторитету та престижу адвокатської професії.

У день професійного свята бажаю кожному з вас нових професійних успіхів, мудрості та витримки у відстоюванні справедливості, відданості високій місії вашої професії.

З повагою,
колектив та
т.в.о. голови ДСАУ Максим Пампура

 

Шановні адвокати та правозахисники!

Від імені колективу Національної школи суддів України щиро вітаю вас із професійним святом — Днем адвокатури!

Діяльність адвокатів відіграє дедалі важливішу роль в утвердженні принципу верховенства права і справедливості, розвитку України як демократичної, правової держави. Від вас великою мірою залежить надійний захист конституційних прав і свобод людини та становлення в країні громадянського суспільства у ці непрості часи.

Тому бажаю всім адвокатам України невичерпної наснаги для нових досягнень у такій складній та відповідальній правозахисній діяльності, міцного здоров’я, добробуту вам і вашим родинам та скорішої нашої перемоги!

Слава Україні!

З повагою,
Ректор Микола Оніщук

Популярні новини

Дискусія

Стан енергетичної спроможності країни: чого очікувати бізнесу

Незважаючи на всі намагання держави зменшити дефіцит електроенергії, сподіватися бізнесу на покращення ситуації поки не варто.

10:31 Пт 26.07.24 1566

Дискусія

Проблеми захисту персональних даних в умовах воєнного стану…

В умовах воєнного стану особливої актуальності набуло питання уточнення даних про військовозобов'язаних. Адже держава повинна мати актуальну інформацію про мобілізаційний резерв. Водночас, цей процес супроводжується виникненням правових проблем.

13:28 Чт 25.07.24 2849

Анонс

Розпочато реєстрацію на Форум ім. Й.Бронза

23 серпня в Одесі відбудеться Форум з кримінального права та процесу імені Йосипа Бронза. Відкрито реєстрацію на захід.

15:39 Ср 24.07.24 4265

Cудова практика

Автоматичне продовження тримання під вартою порушує право на…

Конституцією не визначено можливості обмеження права на свободу та особисту недоторканність, права на судовий захист, презумпції невинуватості та права на захист. Відтак, норма ч. 6 ст. 615 КПК про можливість автоматичного (без рішення суду) продовження тримання під вартою суперечить Основному Закону.

11:42 Ср 24.07.24 4519

Навчання

Інхаус або зовнішній консультант: що молодому юристу варто знати?

Куди молодому правнику краще йти працювати: до юридичної фірми чи на підприємство? Як визначитися з пріоритетами, реально оцінити свої можливості та максимально ефективно використати набуті знання?

16:24 Вт 23.07.24 5963

Дискусія

Уточнення військово-облікових даних: спірні питання обговорили…

16 липня сплив установлений законом 60-денний термін, протягом якого громадяни України мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані. Напередодні в НААУ обговорювали повʼязані із цим проблемні питання.

15:57 Чт 18.07.24 13681

Взаємодія

У Раді Європи підтримують розвиток НААУ

Офіс Ради Європи в Україні надаватиме всіляку підтримку розвитку Національної асоціації адвокатів України та її ініціативам на користь українського суспільства.

11:13 Ср 17.07.24 11028

Дискусія

Як компенсувати нестачу кадрів в будівельній сфері пояснив голова…

В Україні простежується дефіцит кадрів у будівельній сфері, який нині становить близько 40 %. Згідно з даними Конфедерації роботодавців України, за два роки кількість офіційно зареєстрованих працівників у будівельному секторі скоротилася на 25,4 %, до майже 300 тисяч людей. Будівельні компанії вимушені залучати до роботи іноземні кадри.

11:16 Вт 16.07.24 11071

Вестник:№ 6 червень 2024 -;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл