Судова влада вітає адвокатів з професійним святом! | НААУ

Судова влада вітає адвокатів з професійним святом!

Привітання
18:35 Вт 19.12.23 5122 Переглядів
Версія для друку

Сьогодні, 19 грудня, в Україні відзначається День адвокатури – професійне свято професійних захисників прав людини. До привітань долучилися представники судової влади.

З днем адвокатури!

Щороку 19 грудня своє професійне свято відзначають представники адвокатури.

Місія правозахисників – неоціненна. Без гарантування права кожного на захист і надання професійної правничої допомоги неможливо утвердити верховенство права та побудувати справжню демократичну правову державу.

Вітаємо вас, колеги, та дякуємо вам за те, що навіть попри складні обставини сьогодення ви лишаєтеся професіоналами й забезпечуєте ефективний юридичний захист.

Верховний Суд

 

Шановні адвокати,
прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Адвокатура поряд з судом та прокуратурою є однією з підвалин правової держави. Захист прав і свобод кожного громадянина неможливий без вашої правової допомоги.

Хай ваші знання, професійна майстерність, володіння мистецтвом аргументованого переконання призводять до якнайбільшої кількості виграних судових справ.

Зі святом!

Вища рада правосуддя

 

Шановні адвокати, колеги-юристи!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найкращі поздоровлення з професійним святом — Днем адвокатури!

Відзначення вашого професійного свята в правничих колах держави є не тільки визнанням вкладу кожного з вас у забезпечення захисту прав громадян, а й підтвердженням високого рівня фаху, який ви застосовуєте в розвиток й утвердження системи правосуддя.

Тож з нагоди свята бажаємо вам здоров'я, сил, натхнення, професійного зростання й успіхів, здійснення мрій та задумів, щоб ваша праця та професійні здобутки завжди служили громадянам, інтереси яких ви представляєте в усіх сферах діяльності, з повагою до закону і до тих, хто його представляє.

Будьте успішні, реалізовуйте плани, досягайте мети!

Вірте у свою справу, Збройні Сили та Україну!

З повагою,
голова Богдан Моніч

 

Шановні адвокати!

Від імені Державної судової адміністрації України та мене особисто прийміть вітання з професійним святом — Днем адвокатури!

Професія адвоката надзвичайно відповідальна та вимагає високого рівня компетентності, освіченості, достатнього юридичного досвіду, дотримання етичних стандартів.

Фаховість, принциповість у відстоюванні законних прав та інтересів громадян, готовність працювати у складних умовах, що часом пов'язані з певними ризиками або тиском, відданість своїй роботі — це ті складові, з яких побудовано фундамент суспільної поваги до захисників, авторитету та престижу адвокатської професії.

У день професійного свята бажаю кожному з вас нових професійних успіхів, мудрості та витримки у відстоюванні справедливості, відданості високій місії вашої професії.

З повагою,
колектив та
т.в.о. голови ДСАУ Максим Пампура

 

Шановні адвокати та правозахисники!

Від імені колективу Національної школи суддів України щиро вітаю вас із професійним святом — Днем адвокатури!

Діяльність адвокатів відіграє дедалі важливішу роль в утвердженні принципу верховенства права і справедливості, розвитку України як демократичної, правової держави. Від вас великою мірою залежить надійний захист конституційних прав і свобод людини та становлення в країні громадянського суспільства у ці непрості часи.

Тому бажаю всім адвокатам України невичерпної наснаги для нових досягнень у такій складній та відповідальній правозахисній діяльності, міцного здоров’я, добробуту вам і вашим родинам та скорішої нашої перемоги!

Слава Україні!

З повагою,
Ректор Микола Оніщук

Популярні новини

Гарантії діяльності

Як діяти, коли суд намагається усунути незручного адвоката?

Одним із найчастіших порушень, яких під час кримінального провадження зазнають учасники, є посягання на вільний вибір захисника. Так, суд може усунути обраного адвоката і залучити більш «зручного». Якось вплинути на це обвинувачений не може.

14:26 Ср 08.05.24 503

Дискусія

Як знизити корупційні ризики в аграрній сфері? Вчені та практики…

Неоднозначне тлумачення та застосування норм земельного законодавства робить правонаступників колишніх колективних сільськогосподарських підприємств об’єктами переслідування з боку правоохоронних органів.

13:37 Ср 08.05.24 522

Гарантії діяльності

Правнича допомога – це не заробіток на горі, а гарантія реалізації…

Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова звернулася до міністра оборони України Рустема Умєрова у зв’язку із публікацією «Заробіток на горі родин загиблих героїв», що була розміщена на офіційних ресурсах Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

20:00 Вт 07.05.24 3125

Гарантії діяльності

На Одещині адвоката з обшуку забрали до ТЦК

Адвоката, який виконував свої обов’язки під час надання безоплатної правничої допомоги в рамках кримінального провадження затримали та силоміць доправили до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

13:52 Пн 06.05.24 6290

Навчання

Успіх у бізнесі: 5 порад молодим юристам дав Валентин Гвоздій

Успіх юридичного бізнесу, як і будь-якого іншого, вимірюється фінансовими показниками. Але багато хто, особливо на початку карʼєри, відчуває труднощі, які зумовлені практичними аспектами організації роботи: управлінням відносинами з клієнтами, розумінням судових процедур або навичками складання юридичних документів. Як їх долати?

15:51 Пт 03.05.24 8344

Дискусія

Як приватизація впливає на сферу конкуренції - думка експерта

Вдосконаливши законодавство про захист економічної конкуренції та діяльність Антимонопольного комітету України, влада фактично розпочала новий етап реформи конкурентного середовища в Україні.

12:23 Пт 03.05.24 7581

БПД

Методику обрахунку епізодів при оплаті послуг адвоката БПД слід…

Рада адвокатів України ініціює зміни до постанови Кабінету Міністрів про оплату послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правничу допомогу.

10:42 Пт 03.05.24 7300

Навчання

Судові виклики та повідомлення: про що має знати адвокат?

З моменту внесення змін до процесуального законодавства в частині обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів у Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі (ЄСІТС) або її окремих підсистемах (модулях), що забезпечують обмін документами, змінилися підходи щодо визначення перебігу строків при отриманні процесуальних документів від суду.

17:08 Чт 02.05.24 8661

Вестник:№4 квітень 2024;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл