НААУ допомагатиме адаптації захисників України після служби | НААУ

НААУ допомагатиме адаптації захисників України після служби

Взаємодія
17:15 Пн 04.09.23 1616 Переглядів
Версія для друку

Благодійний фонд «Після служби» та Національна асоціація адвокатів України сприятимуть українським ветеранам у досягненні успіху після військової служби, допомагатимуть в успішній адаптації захисників України.

Відповідний меморандум про співпрацю та взаємодію підписали сьогодні, 4 вересня, засновник Благодійного фонду Едвард Маршалл, директор цього ж БФ Галина Морар та голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова.

Зокрема, згідно із документом, в рамках меморандуму сторони:

- розроблятимуть та реалізовуватимуть спільні проекти;

- організовуватимуть та проводитимуть спільні заходи (тематичні зустрічі, круглі столи, тематичні програми і проекти), залучатимуть для цього інші заінтересовані сторони;

- готуватимуть пропозиції та звернення до компетентних органів державної влади та посадових осіб;

- готуватимуть тематичні публікації;

- обмінюватимуться позитивним досвідом.

«Чимало військових фактично втратили свою роботу, якою займалися у мирний час. Тож вони вже не зможуть працювати за професією, як до війни. І після того, як вони повернуться з фронту, треба їх адаптувати, навчити, дати нові знання і навички, щоб вони змогли годувати свою сім’ю. Це дуже важливо, - наголосила голова НААУ, РАУ. - Ми єдина на сьогодні організація, яка надає допомогу своїм членам, своїм адвокатам та їх родинам. Тож маємо також допомогти нашим захисникам адаптуватися до нового мирного життя».

Благодійний фонд «Після служби» був утворений у 2022 році за сприяння Американської спілки ветеранів та Благодійного фонду HelpUkraine22.  Діяльність цього БФ розрахована на українських військових та ветеранів, особливо тих, хто отримав фізичну або психічну травму, поранення чи захворювання під час проходження військової служби. Фонд працює над тим, щоб охопити практично всі аспекти життя ветеранів: від психологічних проблем до реабілітації та оздоровлення, від пошуку роботи до професійної освіти.

Популярні новини

Дискусія

Стан енергетичної спроможності країни: чого очікувати бізнесу

Незважаючи на всі намагання держави зменшити дефіцит електроенергії, сподіватися бізнесу на покращення ситуації поки не варто.

10:31 Пт 26.07.24 1768

Дискусія

Проблеми захисту персональних даних в умовах воєнного стану…

В умовах воєнного стану особливої актуальності набуло питання уточнення даних про військовозобов'язаних. Адже держава повинна мати актуальну інформацію про мобілізаційний резерв. Водночас, цей процес супроводжується виникненням правових проблем.

13:28 Чт 25.07.24 3051

Анонс

Розпочато реєстрацію на Форум ім. Й.Бронза

23 серпня в Одесі відбудеться Форум з кримінального права та процесу імені Йосипа Бронза. Відкрито реєстрацію на захід.

15:39 Ср 24.07.24 4462

Cудова практика

Автоматичне продовження тримання під вартою порушує право на…

Конституцією не визначено можливості обмеження права на свободу та особисту недоторканність, права на судовий захист, презумпції невинуватості та права на захист. Відтак, норма ч. 6 ст. 615 КПК про можливість автоматичного (без рішення суду) продовження тримання під вартою суперечить Основному Закону.

11:42 Ср 24.07.24 4719

Навчання

Інхаус або зовнішній консультант: що молодому юристу варто знати?

Куди молодому правнику краще йти працювати: до юридичної фірми чи на підприємство? Як визначитися з пріоритетами, реально оцінити свої можливості та максимально ефективно використати набуті знання?

16:24 Вт 23.07.24 6166

Дискусія

Уточнення військово-облікових даних: спірні питання обговорили…

16 липня сплив установлений законом 60-денний термін, протягом якого громадяни України мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані. Напередодні в НААУ обговорювали повʼязані із цим проблемні питання.

15:57 Чт 18.07.24 13689

Взаємодія

У Раді Європи підтримують розвиток НААУ

Офіс Ради Європи в Україні надаватиме всіляку підтримку розвитку Національної асоціації адвокатів України та її ініціативам на користь українського суспільства.

11:13 Ср 17.07.24 11033

Дискусія

Як компенсувати нестачу кадрів в будівельній сфері пояснив голова…

В Україні простежується дефіцит кадрів у будівельній сфері, який нині становить близько 40 %. Згідно з даними Конфедерації роботодавців України, за два роки кількість офіційно зареєстрованих працівників у будівельному секторі скоротилася на 25,4 %, до майже 300 тисяч людей. Будівельні компанії вимушені залучати до роботи іноземні кадри.

11:16 Вт 16.07.24 11073

Вестник:№ 6 червень 2024 -;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл