Адвокати прокачають навички стрільби та домедичної допомоги | НААУ

Адвокати прокачають навички стрільби та домедичної допомоги

Анонс
16:00 Пн 22.05.23 1863 Переглядів
Версія для друку

У Рівненській області відбудуться змагання з тактичної стрільби серед адвокатів. Також учасники заходу отримають основні навички поводження з вогнепальною зброєю та поради з надання первинної домедичної допомоги.

Такі «тактичні вихідні» організував Комітет Національної асоціації адвокатів України зі спортивного права та фізичної культури. Захід відбудеться 10 червня на території мисливсько-спортивного комплексу «Сокіл», що на Рівненщині.

Протягом дня адвокати змагатимуться за звання кращого стрільця. Переможців визначать за сумою балів із трьох дисциплін: практика, АК чи карабін, мисливська стежка. Вправи з гладкоствольною та нарізною зброєю відбудуться у різних категоріях. Окремої уваги заслуговує вправа «збий дрон», яка буде виконуватися під час проходження мисливської стежки. Учасники зможуть попрактикуватися, хто ж влучніше стріляє по «мопедах». Для новачків буде можливість отримати основні навички поводження з вогнепальною зброєю.

Для допуску необхідно мати із собою чи орендувати на місці мисливську (спортивну) гладкоствольну зброю 12 калібру, помпову рушницю 12 калібру, карабін та набої до них (для рушниць 12 калібру розмір шроту - 7,5 – 9,0. Навіска до 28 грам).

Додатково відбудеться проведення тренувальних заходів фахівцями Державної служби України з надзвичайних ситуацій із надання первинної домедичної допомоги, навчання правил поведінки при можливому ракетному обстрілі та евакуації поранених.

Початок заходу о 09:30 на території мисливсько-спортивного комплексу «Сокіл», який розташований за адресою: вул. Мисливська, 55, с. Суськ, Рівненська область. На території комплексу є готель. З питань проживання можна звертатися до адміністратора за тел.  +38(096) 151 51 54.

Реєстрація для участі у «тактичних вихідних» за посиланням.

Контактна особа: Віталій Федірко, v.fedirko@unba.org.ua

Популярні новини

Дискусія

Про недоліки обвинувального акта слід заявити на підготовчому…

Адвокати беруть участь в абсолютній більшості підготовчих судових засідань у кримінальних справах. І пасивна поведінка сторони захисту може призвести до незворотних наслідків порушення прав клієнта. Як упередити виникнення проблем?

17:47 Пт 19.04.24 246

За кордоном

Як українцям, працюючим у Великій Британії, заощадити кошти (поради…

Українці, які тимчасово перебувають у Великій Британії через війну та офіційно працевлаштовані, можуть заощаджувати кошти за допомогою платформи Tax-Free Childcare. Як це працює розповіли адвокати під час вебінару.

16:57 Пт 19.04.24 275

Законодавство

За ототожнення адвоката з клієнтом слід штрафувати - проект

Однією із гарантій адвокатської діяльності, закріплених профільним законом, є заборона ототожнення адвоката з клієнтом. Сьогодні фіксуються численні випадки порушення цієї гарантії, що несе загрози функціонуванню інституту адвокатури та розвитку України як правової держави.

13:08 Пт 19.04.24 793

БПД

Нову підставу припинення надання адвокатами БВПД пропонує НААУ

У разі, коли кримінальне провадження зупиняється, також має припинятися і надання безоплатної вторинної правничої допомоги (якщо центр БПД раніше видавав відповідне доручення).

12:14 Пт 19.04.24 701

Анонс

Тиждень трудового права стартує 22 квітня

З 22 по 28 квітня 2024 року Національна асоціація адвокатів України проводить четвертий щорічний тиждень трудового права.

10:11 Пт 19.04.24 753

Етика

Чи можливі спільні етичні правила для суддів, адвокатів та…

Адвокатська, прокурорська та суддівська спільноти вже намагалися створити етичні правила, єдині для юридичних професій. Наразі це не увінчалося успіхом. Але тема є цікавою і заслуговує на поглиблене вивчення.

14:37 Чт 18.04.24 2070

Дискусія

Проблеми мобілізації в аспекті порушення прав людини озвучили…

Сьогодні відсутні ефективні механізми протидії порушенням прав людини у питаннях мобілізації. Тому адвокатам необхідно об’єднати зусилля та узагальнити наявні факти з метою напрацювання спільних заходів реагування на виклики.

12:49 Чт 18.04.24 2659

Гарантії діяльності

Справедливість для адвокатів на ТОТ: критерії обговорили очільники…

Однією із тем, що сьогодні обговорюються професійною юридичною спільнотою, залишається проблема діяльності українських адвокатів на тимчасово окупованих територіях. Наскільки правомірними є ініціативи її криміналізації?

9:41 Чт 18.04.24 2421

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл