Конференція адвокатів міста Києва відбудеться 26 лютого (доповнено 23 лютого 2022р.) | НААУ

Конференція адвокатів міста Києва відбудеться 26 лютого (доповнено 23 лютого 2022р.)

Анонс
19:02 Ср 09.02.22 4895 Переглядів
Версія для друку

Конференція адвокатів міста Києва відбудеться 26 лютого 2022 року о 10.00 у приміщенні Fairmont Grand Hotel Kyiv, зал «Atrium» (Набережно-Хрещатицька, 1). Початок реєстрації – з 9:00.

Збори адвокатів для обрання делегатів конференції відбудуться напередодні, 25 лютого 2022 року о 10.00. Початок реєстрації – з 9:00.

Такі рішення ухвалили члени Організаційного комітету з проведення конференції адвокатів міста Києва.

Відповідно до встановленої РАУ квоти, на конференцію мають бути обрані 169 делегатів. З кожного району, окрім основних, адвокати оберуть по 5 запасних делегатів. Кворум конференції становитиме 86 делегатів.

Як зазначив під час засідання голова Оргкомітету Вадим Красник, для участі у зборах та конференції адвокатів організатори не перевірятимуть виконання у повному обсязі обов’язку з підвищення кваліфікації, хоча така практика зазвичай застовується. Такий підхід змінено через те, що в попередні роки Рада адвокатів м. Києва не забезпечила достатню кількість заходів для того, щоб адвокати Києва могли отримати необхідний мінімум у 10 балів щороку.

Оргкомітет відкритим голосуванням визначив понад 120 адвокатів, які допомагатимуть в організації та проведенні зборів та конференції.

Впродовж ближчих двох тижнів оргкомітет планує провести ще 2 засідання у зв’язку з підготовкою до проведення зборів та конференції.

Нагадаємо, Оргкомітет створений Радою адвокатів України у складі 35 адвокатів. Головою Оргкомітету призначений Вадим Красник, на якого покладено завдання забезпечити проведення загальних зборів адвокатів з висування делегатів на конференцію адвокатів міста Києва, а також конференції адвокатів міста Києва з визначеним РАУ порядком денним.

РАУ визнала звітно-виборну конференцію адвокатів міста Києва 7 листопада 2021 року неповноважною, а її рішення такими, що не мають юридичних наслідків. У результаті, наразі в столиці не сформовані органи адвокатського самоврядування і до їхнього складу не обрано жодної особи.

 

Виджет спільних актів: Рішення Організаційного комітету з проведення конференції адвокатів міста Києва про організаційно-технічне забезпечення проведення зборів адвокатів у районах міста Києва та конференції адвокатів міста Києва

Рішення 09.02.2022

Рішення Організаційного комітету з проведення конференції адвокатів міста Києва про організаційно-технічне забезпечення проведення зборів адвокатів у районах міста Києва та конференції адвокатів міста Києва

Виджет спільних актів: Рішення №8 про скликання конференції адвокатів міста Києва, затвердження Порядку висування та обрання делегатів конференції адвокатів міста Києва, Регламенту конференції адвокатів міста Києва та встановлення квоти представництва

Рішення 28.01.2022

Рішення №8 про скликання конференції адвокатів міста Києва, затвердження Порядку висування та обрання делегатів конференції адвокатів міста Києва, Регламенту конференції адвокатів міста Києва та встановлення квоти представництва

Перегляд файлу: Порядок висування та обрання делегатів конференціїадвокатів міста Києва

Перегляд файлу: Регламент конференції адвокатів міста Києва

Перегляд файлу: Список адвокатів міста Києва внесених в ЄРАУ станом на 28 січня 2022 року

Виджет спільних актів: Рішення Організаційного комітету з проведення конференції адвокатів міста Києва про внесення змін до рішення про організаційно-технічне забезпечення проведення зборів адвокатів у районах міста Києва та…

Рішення 23.02.2022

Рішення Організаційного комітету з проведення конференції адвокатів міста Києва про внесення змін до рішення про організаційно-технічне забезпечення проведення зборів адвокатів у районах міста Києва та…

 

Популярні новини

Дискусія

Стан енергетичної спроможності країни: чого очікувати бізнесу

Незважаючи на всі намагання держави зменшити дефіцит електроенергії, сподіватися бізнесу на покращення ситуації поки не варто.

10:31 Пт 26.07.24 1779

Дискусія

Проблеми захисту персональних даних в умовах воєнного стану…

В умовах воєнного стану особливої актуальності набуло питання уточнення даних про військовозобов'язаних. Адже держава повинна мати актуальну інформацію про мобілізаційний резерв. Водночас, цей процес супроводжується виникненням правових проблем.

13:28 Чт 25.07.24 3062

Анонс

Розпочато реєстрацію на Форум ім. Й.Бронза

23 серпня в Одесі відбудеться Форум з кримінального права та процесу імені Йосипа Бронза. Відкрито реєстрацію на захід.

15:39 Ср 24.07.24 4473

Cудова практика

Автоматичне продовження тримання під вартою порушує право на…

Конституцією не визначено можливості обмеження права на свободу та особисту недоторканність, права на судовий захист, презумпції невинуватості та права на захист. Відтак, норма ч. 6 ст. 615 КПК про можливість автоматичного (без рішення суду) продовження тримання під вартою суперечить Основному Закону.

11:42 Ср 24.07.24 4730

Навчання

Інхаус або зовнішній консультант: що молодому юристу варто знати?

Куди молодому правнику краще йти працювати: до юридичної фірми чи на підприємство? Як визначитися з пріоритетами, реально оцінити свої можливості та максимально ефективно використати набуті знання?

16:24 Вт 23.07.24 6177

Дискусія

Уточнення військово-облікових даних: спірні питання обговорили…

16 липня сплив установлений законом 60-денний термін, протягом якого громадяни України мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані. Напередодні в НААУ обговорювали повʼязані із цим проблемні питання.

15:57 Чт 18.07.24 13690

Взаємодія

У Раді Європи підтримують розвиток НААУ

Офіс Ради Європи в Україні надаватиме всіляку підтримку розвитку Національної асоціації адвокатів України та її ініціативам на користь українського суспільства.

11:13 Ср 17.07.24 11033

Дискусія

Як компенсувати нестачу кадрів в будівельній сфері пояснив голова…

В Україні простежується дефіцит кадрів у будівельній сфері, який нині становить близько 40 %. Згідно з даними Конфедерації роботодавців України, за два роки кількість офіційно зареєстрованих працівників у будівельному секторі скоротилася на 25,4 %, до майже 300 тисяч людей. Будівельні компанії вимушені залучати до роботи іноземні кадри.

11:16 Вт 16.07.24 11073

Вестник:№ 6 червень 2024 -;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл