Призерами Національного турніру з футболу стали команди адвокатів Львівської, Хмельницької і Дніпропетровської областей | НААУ

Призерами Національного турніру з футболу стали команди адвокатів Львівської, Хмельницької і Дніпропетровської областей

Різне
15:24 Вт 27.07.21 3439 Переглядів
Версія для друку

24  і 25 липня в Києві відбувся П’ятий Національний футбольний турнір серед адвокатів «Кубок UNBA-2021». У змаганні взяли участь 23 команди адвокатів, які представляли свої регіональні спільноти, та 4 команди ветеранів (у складі гравців старше 45 років).

За підсумками змагань 1 місце виборола команда «Львівські леви», яка у фінальному матчі обіграла команду Хмельницької області «Сокіл Поділля» з рахунком 1:0. Хмельниччани стали срібними призерами. Третє місце посіла команда адвокатів Дніпропетроської області «Ю.В.», обігравши команду «Черніка» (Черкаська та Миколаївська області).

У групі ветеранів команди «Прикарпаття 45+», «Збруч 45+», «Адвокати України 45+» та команда АФК «Харків 45+» провели 12 ігор впродовж 2 днів. В результаті перемогу здобула команда «Прикарпаття 45+».  Кубок цього турніру є перехідним –відзнаку передали минулорічні переможці з Харкова.

За результатами турніру також отримали відзнаки Кращий голкіпер - Володимир Брунець (команда «Львівські леви»), Кращий гравець - Віталій Короткий (команда «Ю.В.»), Кращий захисник - Ігор Акер (команда «Львівські леви») та Кращий бомбардир - Юрій Сергійчук (команда «Сокіл Поділля»).

Традиційно, під час турніру розігруються заохочувальні «Кубок Престижу» та «Кубок Надії». За «Кубок Престижу» цього разу змагались Збірна адвокатів м.Одеси й команда «Буковина» (Чернівецькаї область). В результаті одесити виграли з рахунком 4:0 і здобули нагороду.

«Кубок Надії» виграла команда «Адвокатура Волині», яка змагалася у фіналі за цю нагороду з колегами з «Чернігів - місто легенд».

Щиро вітаємо всіх - переможців, призерів та учасників, дякуємо за емоції та азарт і бажаємо нових результатів і в спорті, і в адвокатській діяльності!

Фотоальбом (доповнюється) можна переглянути в Фейсбук НААУ

Популярні новини

БПД

В Омбудсмана занепокоєні станом системи БПД

Секретаріат Уповноваженого ВР з прав людини готовий долучитися до опрацювання розроблених у Національній асоціації адвокатів України пропозицій змін до нормативно-правових актів, які покращать стан функціонування системи безоплатної правничої допомоги.

18:54 Чт 28.03.24 923

Анонс

Українських адвокатів запрошують на стажування до Німеччини

Молоді українські адвокати, які спеціалізуються у сфері цивільного, комерційного та економічного права, мають змогу взяти участь у програмі стажування в Німеччині. Її проводить Фонд міжнародної правової співпраці (IRZ) спільно з Федеральною палатою адвокатів та Німецькою спілкою адвокатів.

13:42 Чт 28.03.24 1347

БПД

Зупинення кримінального провадження блокує виплати адвокатам БПД…

В разі зупинення кримінального провадження надання правничої допомоги підозрюваному фактично припиняється, оскільки в ній немає безпосередньої потреби. Втім, у Законі «Про безоплатну правничу допомогу» відповідна підстава для припинення надання безоплатної вторинної правничої допомоги відсутня.

17:34 Ср 27.03.24 2643

Гарантії діяльності

Коли суди ігнорують гарантію вільного вибору захисника

Якщо захист в кримінальному провадженні є успішним, сторона обвинувачення інколи намагається за підтримки суду «підмінити» захисника в окремих процесуальних діях. Для цього призначаються адвокати системи БПД.

14:23 Вт 26.03.24 4240

За кордоном

Оформлення паспортів за кордоном: про що варто знати українцям?

Через воєнні дії в Україні понад 180 тисяч українських громадян перебувають на території Великої Британії. Консульства України в цій країні надають всіляку підтримку українцям, в тому числі, і в оформленні паспортів.

13:08 Вт 26.03.24 4457

Взаємодія

Омбудсман за підтримки НААУ надаватиме правничу допомогу –…

Пілотний проект із надання професійної правничої допомоги громадянам п’яти регіонів України започаткували в Офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

10:17 Вт 26.03.24 4040

Гарантії діяльності

Адвокати знайшли порушення гарантій захисту у процедурі in absentia

З початком повномасштабного вторгнення істотно зросла кількість злочинів проти основ національної безпеки. Оскільки підозрювані частіше за все знаходяться за межами України, розслідування здійснюється in absentia із залученням адвокатів системи БПД.

15:42 Пн 25.03.24 4688

Сумна звістка

Помер відомий адвокат Сергій Гончаренко

На 61-му році перестало битися серце відомого адвоката, науковця та практика, Заслуженого юриста України Сергія Гончаренка.

15:45 Нд 24.03.24 6141

Вестник:№1-2 січень-лютий 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл