НААУ та ЛІГА:ЗАКОН презентували онлайн-платформу для адвокатів LIGA360:АДВОКАТ НААУ | НААУ

НААУ та ЛІГА:ЗАКОН презентували онлайн-платформу для адвокатів LIGA360:АДВОКАТ НААУ

Різне
14:30 Ср 24.02.21 2907 Переглядів
Версія для друку

24 лютого Національна асоціація адвокатів України та компанія ЛІГА:ЗАКОН презентували унікальну онлайн-платформу для адвокатів LIGA360:АДВОКАТ НААУ.

Робочий онлайн-простір LIGA360:АДВОКАТ НААУ містить три блоки: інформаційний, організаційний та репутаційний, що враховують потреби кожного адвоката та створюють сприятливі умови для інформування адвокатів про зміни чинного законодавства України та судової практики, забезпечення доступу до навчальних заходів Вищої Школи Адвокатури, а також просування свого персонального бренду.

Ексклюзивний IT-продукт створений у надзвичайно короткі терміни завдяки співпраці між НААУ та ЛІГА:ЗАКОН в рамках Меморандуму, підписаному у грудні 2020 року.

Презентуючи онлайн-платформу, Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова наголосила, що цей онлайн-продукт створений з урахуванням рекомендацій НААУ та включає повний комплекс інструментів для ефективного вирішення професійних задач для кожного адвоката.

«Сьогодні в Україні мільйон нормативно-правових актів. Щодня до них вносяться зміни, і ми маємо швидкоплинне, динамічне, хаотичне, а іноді навіть суперечливе законодавство. До того ж, позиції Верховного суду, які нас інколи дивують, бо містять фактично нові норми законодавства. Адвокат має швидко орієнтуватися в цьому широкому законодавчому полі, бо кожна справа – нова і має часові межі. Сьогодні без відповідного цифрового моніторингу і пошукових фільтрів адвокат не може ефективно працювати. Тому, коли ми починали співпрацю з ЛІГА:ЗАКОН, ми сформували замовлення на виготовлення такого продукту, який враховує практичні потреби наших адвокатів», - підкреслила Лідія Ізовітова.

Голова ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН Марина Бондаренко зазначила, що онлайн-платформа поєднує 30-річний досвід у розробленні IT-продуктів компанії ЛІГА:ЗАКОН та експертизу НААУ в організації адвокатської діяльності і підвищенні професійних стандартів адвокатури. Тобто, все, що потрібно успішному адвокату, знаходиться в єдиному онлайн-просторі.

«Наразі ми маємо майже два десятки продуктів і сервісів. І для того, щоб не користуватися окремими продуктами нарізно, була зроблена діджиталізована платформа, яка збирає для кожного конкретного спеціаліста можливості різних продуктів за його потребами потребами. Виходить комплексний підхід для забезпечення діяльності кожного адвоката – як інформаційний, так і ІТ», - розповіла Марина Бондаренко.

Лідія Ізовітова також зазначила, що онлайн-платформа буде удосконалюватись і висловила сподівання, що адвокати будуть активно надавати зворотній зв'язок, як покращити продукт з точки зору професійного користувача.

Наразі можна отримати безкоштовний тестовий доступ до всіх варіантів продукту. Адвокат, який стане користувачем «LIGA360:АДВОКАТ НААУ», отримує 10 або 16 безкоштовних годин для підвищення кваліфікації у ВША та зарахування внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування за поточний рік.  

«Ми дуже раді, що у нас з’явились такі партнери, які нас почули, які розуміють, що розвиток адвокатури – це майбутнє для наших людей, які будуть захищені. І сподіваюсь, що наші адвокати оцінять цей продукт належним чином», - підсумувала Голова НААУ, РАУ.

«LIGA360:АДВОКАТ НААУ» забезпечує можливості для:

  • доступу до необхідної інформації (актуального законодавства, повної бази судових рішень із можливістю прогнозувати рішення за позовами, сервісу перевірки та моніторингу контрагентів, новин і подій НААУ, аналітики від експертів юридичних видань);
  • підвищення кваліфікації на вебінарах ВША з нарахуванням залікових балів та доступом до кабінету адвоката на сайті ВША НААУ;
  • сплати щорічних внесків до НААУ на фінансування діяльності органів адвокатського самоврядування, доступ до особистого кабінету адвоката на сайті НААУ;
  • контролю репутації адвоката в публічному просторі завдяки спеціальному функціоналу;
  • розміщення інформації в Національному професійному юридичному каталозі Liga:BOOK;
  • сплати податків онлайн та подання звітності до контролюючих органів — для ФОП.

У межах Меморандуму про співпрацю НААУ сприяє адвокатам у доступі до користування комплексним рішенням ЛІГА:ЗАКОН на спеціальних умовах.

Для ознайомлення адвокатів-членів НААУ з новою системою «LIGA360:АДВОКАТ НААУ» буде надано безкоштовний тестовий доступ до 15 березня 2021 року.

Популярні новини

Законодавство

За ототожнення адвоката з клієнтом пропонується штрафувати

Однією із гарантій адвокатської діяльності, закріплених профільним законом, є заборона ототожнення адвоката з клієнтом. Сьогодні фіксуються численні випадки порушення цієї гарантії, що несе загрози функціонуванню інституту адвокатури та розвитку України як правової держави.

13:08 Пт 19.04.24 412

БПД

Нову підставу припинення надання адвокатами БВПД пропонує НААУ

У разі, коли кримінальне провадження зупиняється, також має припинятися і надання безоплатної вторинної правничої допомоги (якщо центр БПД раніше видавав відповідне доручення).

12:14 Пт 19.04.24 406

Анонс

Тиждень трудового права стартує 22 квітня

З 22 по 28 квітня 2024 року Національна асоціація адвокатів України проводить четвертий щорічний тиждень трудового права.

10:11 Пт 19.04.24 470

Етика

Чи можливі спільні етичні правила для суддів, адвокатів та…

Адвокатська, прокурорська та суддівська спільноти вже намагалися створити етичні правила, єдині для юридичних професій. Наразі це не увінчалося успіхом. Але тема є цікавою і заслуговує на поглиблене вивчення.

14:37 Чт 18.04.24 1770

Дискусія

Проблеми мобілізації в аспекті порушення прав людини озвучили…

Сьогодні відсутні ефективні механізми протидії порушенням прав людини у питаннях мобілізації. Тому адвокатам необхідно об’єднати зусилля та узагальнити наявні факти з метою напрацювання спільних заходів реагування на виклики.

12:49 Чт 18.04.24 2355

Гарантії діяльності

Справедливість для адвокатів на ТОТ: критерії обговорили очільники…

Однією із тем, що сьогодні обговорюються професійною юридичною спільнотою, залишається проблема діяльності українських адвокатів на тимчасово окупованих територіях. Наскільки правомірними є ініціативи її криміналізації?

9:41 Чт 18.04.24 2132

Дискусія

Принцип безперервності влади під час війни дослідили на круглому…

Дотримання принципу інституційної безперервності влади в Україні є надзвичайно важливим в нинішніх воєнних умовах, адже позбавлення легітимності української влади є одним з очевидних пріоритетів агресора не лише для пропаганди, а й дискредитації на міжнародній арені.

17:58 Ср 17.04.24 3363

Cудова практика

Трудові спори у 2024 році: на що звертає увагу ВС

Зменшення замовлень у підприємства після введення воєнного стану на території України не свідчить про неможливість роботодавця забезпечити роботою працівника, тому призупинення трудового договору з ним є незаконним.

17:28 Вт 16.04.24 4588

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл