24 лютого НААУ та ЛІГА.ЗАКОН проведуть брифінг щодо старту спільного продукту LIGA360: Адвокат НААУ | НААУ

24 лютого НААУ та ЛІГА.ЗАКОН проведуть брифінг щодо старту спільного продукту LIGA360: Адвокат НААУ

Анонс
15:18 Пт 19.02.21 3865 Переглядів
Версія для друку

Наприкінці 2020 року компанія ЛІГА:ЗАКОН та Національна асоціація адвокатів України підписали Меморандум про співпрацю, основною метою якої визначили створення сприятливих умов для інформування адвокатів про зміни чинного законодавства України, актуальної судової практики, а також забезпечення доступу адвокатів до кваліфікаційних навчальних заходів Вищої Школи Адвокатури (ВША).

Стратегічне партнерство НААУ та ЛІГА:ЗАКОН поєднало переваги та можливості  сторін для адвокатів-членів НААУ з метою комплексного забезпечення  їх адвокатської діяльності та сталого професійного зростання. Співпраця організацій вже дала свої результати.

У межах партнерства компанія ЛІГА:ЗАКОН створила унікальний продукт під назвою "LIGA360:АДВОКАТ НААУ", з урахуванням рекомендацій експертів НААУ. Інноваційний продукт поєднує 30-річний досвід у розробленні IT-продуктів компанії ЛІГА:ЗАКОН та експертизу НААУ в організації адвокатської діяльності і підвищенні професійних стандартів адвокатури. “LIGA360:АДВОКАТ НААУ” містить повний комплекс інструментів для ефективного вирішення професійних завдань. Відтепер все, що потрібно успішному адвокату, знаходиться в єдиному онлайн-рішенні.

“LIGA360: АДВОКАТ НААУ” — ексклюзивний (для членів НААУ) робочий онлайн-простір адвоката «під ключ», який забезпечує можливості для:

  • доступу до необхідної інформації (актуального законодавства, повної бази судових рішень із можливістю прогнозувати рішення за позовами, сервісу перевірки та моніторингу контрагентів, новин і подій НААУ, аналітики від експертів юридичних видань);
  • підвищення кваліфікації за допомогою вебінарів ВША з нарахуванням балів (з доступом до кабінету адвоката на сайті ВША НААУ);
  • сплати щорічних внесків до НААУ на фінансування діяльності органів адвокатського самоврядування (доступ до особистого кабінету адвоката на сайті НААУ);
  • контролю репутації адвоката в публічному просторі;
  • залучення клієнтів завдяки розміщенню інформації в Національному професійному юридичному каталозі Liga:BOOK;
  • сплати податків онлайн та подання звітності до контролюючих органів — для ФОП.

"Інформаційно-аналітична система "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" є результатом спільних зусиль нашого партнера – компанії ЛІГА:ЗАКОН та Національної асоціації адвокатів України. Цей інноваційний продукт, спеціально розроблений ЛІГА:ЗАКОН для адвокатів, є відповіддю одразу на два сучасні виклики адвокатській професії – діджиталізацію та стрімку зміну законодавства. "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" буде корисною для будь-якого напряму адвокатської практики. Ми з великими сподіваннями оголошуємо про запуск цього продукту за підтримки Вищої школи адвокатури", – зазначає Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова.

“Горді представити наш партнерський проект. Ми, як компанія-розробник ІТ-рішень для бізнесу, створили дійсно унікальний продукт для автоматизації роботи правників. "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" - хмарний простір, в якому ми зібрали усе необхідне для успішної роботи українського адвоката - від найбільш повної бази законодавства та аналітики і до інструментів з регулювання репутації” - Марина Бондаренко, Голова ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН.

В межах Меморандуму про співпрацю, НААУ сприяє адвокатам у доступі до користування комплексним рішенням ЛІГА:ЗАКОН на спеціальних умовах. Для ознайомлення адвокатів-членів НААУ з новою системою "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" буде надано безкоштовний тестовий доступ на період до 15.03.2021.

Презентація нового діджитального рішення "LIGA360:АДВОКАТ НААУ", обговорення функціоналу, а також надання більш детальної інформації щодо подальшого партнерства між ЛІГА:ЗАКОН та Національною асоціацією адвокатів України, відбудеться на прес-брифінгу 24 лютого об 11:00.

Спікери заходу:

  • Лідія Ізовітова, Голова Національної асоціації адвокатів України, Голова Ради адвокатів України
  • Марина Бондаренко, Голова ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН

Будемо раді бачити вас на прес-брифінгу у середу 24 лютого об 11:00 в БЦ ЛІГА, м.Київ, вул. Парково-Сирецька, 23. Прес-центр.

 Прес-брифінг пройде також і в форматі онлайн-трансляції:

Презентація відбудеться за онлайн-запрошеннями 24 лютого о 12:00

Перегляд файлу: Отримання запрошення на презентацію продукту LIGA360: АДВОКАТ НААУ

 


Популярні новини

Дискусія

Проблеми мобілізації в аспекті порушення прав людини озвучили…

Сьогодні відсутні ефективні механізми протидії порушенням прав людини у питаннях мобілізації. Тому адвокатам необхідно об’єднати зусилля та узагальнити наявні факти з метою напрацювання спільних заходів реагування на виклики.

12:49 Чт 18.04.24 377

Гарантії діяльності

Справедливість для адвокатів на ТОТ: критерії обговорили очільники…

Однією із тем, що сьогодні обговорюються професійною юридичною спільнотою, залишається проблема діяльності українських адвокатів на тимчасово окупованих територіях. Наскільки правомірними є ініціативи її криміналізації?

9:41 Чт 18.04.24 408

Дискусія

Принцип безперервності влади під час війни дослідили на круглому…

Дотримання принципу інституційної безперервності влади в Україні є надзвичайно важливим в нинішніх воєнних умовах, адже позбавлення легітимності української влади є одним з очевидних пріоритетів агресора не лише для пропаганди, а й дискредитації на міжнародній арені.

17:58 Ср 17.04.24 1666

Cудова практика

Трудові спори у 2024 році: на що звертає увагу ВС

Зменшення замовлень у підприємства після введення воєнного стану на території України не свідчить про неможливість роботодавця забезпечити роботою працівника, тому призупинення трудового договору з ним є незаконним.

17:28 Вт 16.04.24 3061

Анонс

Про нові правила фінмоніторингу у ЄС розповідають адвокатам ELF та CCBE

У Європейському Союзі завершується робота над пакетом змін з питань фінансового моніторингу. Тож незабаром наберуть чинності оновлені правила запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом. Чого слід чекати?

14:54 Вт 16.04.24 3120

Законодавство

Свідоцтво адвоката пропонують викладати у Дію - проект закону

Зважаючи на досвід розміщення документів у Єдиному державному веб порталі електронних послуг, у Верховній Раді пропонують закріпити можливість відображення свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю та посвідчення адвоката на порталі Дія.

17:14 Пн 15.04.24 4744

Привітання

У другому Турнірі із судових дебатів визначено переможців

Молодіжний Комітет НААУ – UNBA NextGen оголосив переможців другого Турніру із судових дебатів, участь у якому брали студенти юридичних вишів.

16:36 Пн 15.04.24 4709

Законодавство

Адвокати знайшли юридичний ляп в останніх змінах до КПК

Через помилки у юридичній техніці, що були допущені під час внесення чергових змін до Кримінального процесуального кодексу, можуть порушуватися права осіб, що тримаються в установах попереднього ув’язнення або виконання покарань.

13:32 Пн 15.04.24 4586

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл