НААУ започатковує проведення тренінгів програми Ради Європи HELP «Трудові права у світлі практики ЄСПЛ» | НААУ

НААУ започатковує проведення тренінгів програми Ради Європи HELP «Трудові права у світлі практики ЄСПЛ»

Анонс
12:03 Пт 01.03.19 3511 Переглядів
Версія для друку

Курс має на меті підвищення рівня обізнаності адвокатів із європейськими стандартами і практикою ЄСПЛ у сфері трудових правовідносин для їх застосування у щоденній практиці адвокатів у національних судах України.

16 березня 2019 року у м. Київ буде проведено спільний тренінг  Національної асоціації адвокатів України та Ради Європи для групи адвокатів за курсом «Трудові права у світлі практики ЄСПЛ».

Навчання на курсі передбачає очно-заочне навчання та включає в себе перший очний тренінг для введення в тему і напрацювання навичок роботи із дистанційним курсом на платформі Moodle, подальше заочне самостійне навчання учасників під дистанційним наглядом тренерів та завершальний очний тренінг із тренерами для закріплення засвоєного матеріалу.

Адвокати-учасники тренінгу отримають сертифікати про підвищення кваліфікації Національної асоціації адвокатів України. Всі учасники тренінгу, які пройдуть навчання згідно вказаного дистанційного курсу та після участі у другому очному тренінгу, отримають сертифікат Ради Європи відповідно до результатів проходження навчання.

Відбір учасників буде здійснюватися за електронною реєстрацією шляхом заповнення бажаючими електронної Google-форми та буде закрито по набранню групи у 30 осіб.

Для реєстрації необхідно заповнити форму за посиланням тут.

Місце проведення тренінгу буде повідомлено пізніше.

 

Популярні новини

Дискусія

Стан енергетичної спроможності країни: чого очікувати бізнесу

Незважаючи на всі намагання держави зменшити дефіцит електроенергії, сподіватися бізнесу на покращення ситуації поки не варто.

10:31 Пт 26.07.24 1505

Дискусія

Проблеми захисту персональних даних в умовах воєнного стану…

В умовах воєнного стану особливої актуальності набуло питання уточнення даних про військовозобов'язаних. Адже держава повинна мати актуальну інформацію про мобілізаційний резерв. Водночас, цей процес супроводжується виникненням правових проблем.

13:28 Чт 25.07.24 2797

Анонс

Розпочато реєстрацію на Форум ім. Й.Бронза

23 серпня в Одесі відбудеться Форум з кримінального права та процесу імені Йосипа Бронза. Відкрито реєстрацію на захід.

15:39 Ср 24.07.24 4212

Cудова практика

Автоматичне продовження тримання під вартою порушує право на…

Конституцією не визначено можливості обмеження права на свободу та особисту недоторканність, права на судовий захист, презумпції невинуватості та права на захист. Відтак, норма ч. 6 ст. 615 КПК про можливість автоматичного (без рішення суду) продовження тримання під вартою суперечить Основному Закону.

11:42 Ср 24.07.24 4466

Навчання

Інхаус або зовнішній консультант: що молодому юристу варто знати?

Куди молодому правнику краще йти працювати: до юридичної фірми чи на підприємство? Як визначитися з пріоритетами, реально оцінити свої можливості та максимально ефективно використати набуті знання?

16:24 Вт 23.07.24 5910

Дискусія

Уточнення військово-облікових даних: спірні питання обговорили…

16 липня сплив установлений законом 60-денний термін, протягом якого громадяни України мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані. Напередодні в НААУ обговорювали повʼязані із цим проблемні питання.

15:57 Чт 18.07.24 13681

Взаємодія

У Раді Європи підтримують розвиток НААУ

Офіс Ради Європи в Україні надаватиме всіляку підтримку розвитку Національної асоціації адвокатів України та її ініціативам на користь українського суспільства.

11:13 Ср 17.07.24 11028

Дискусія

Як компенсувати нестачу кадрів в будівельній сфері пояснив голова…

В Україні простежується дефіцит кадрів у будівельній сфері, який нині становить близько 40 %. Згідно з даними Конфедерації роботодавців України, за два роки кількість офіційно зареєстрованих працівників у будівельному секторі скоротилася на 25,4 %, до майже 300 тисяч людей. Будівельні компанії вимушені залучати до роботи іноземні кадри.

11:16 Вт 16.07.24 11071

Вестник:№ 6 червень 2024 -;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл