Повідомлення про проведення конференції та зборів адвокатів Херсонської області | НААУ

Повідомлення про проведення конференції та зборів адвокатів Херсонської області

Анонс
14:06 Сб 22.12.18 1955 Переглядів
Версія для друку

Рада адвокатів Херсонської області повідомляє, 03 січня 2019 року о 15 годині  в м. Херсоні ( ПАЛАЦ МОЛОДІ ТА СТУДЕНТІВ м.Херсон, пл. Шевченка №1 ) та районних центрах Херсонської області :Бериславі, Білозерці, В.Лепетисі,  В.Олександрівці, Високопіллі ,Генічеську, Голій Пристані, Горностаївці, Каланчаку, Н.Сірогозах, Новотроїцьку, Скадовську, Цюрупинську, Каховці, Новій Каховці, Нововоронцовці відбудуться загальні збори адвокатів по виборам делегатів на  щорічну звітну Конференцію адвокатів Херсонської області згідно Порядку висування та обрання делегатів конференції адвокатів Херсонської області та встановлення квоти представництва, затвердженого рішенням Ради адвокатів України .

Конференція адвокатів Херсонської області відбудеться 15 січня 2019 року в м. Херсоні , Палаці молоді та студентів( ДКТ) , площа Шевченка № 1 , о 12 годині (початок реєстрації)  відповідно до регламенту конференції адвокатів Херсонської області, затвердженого рішенням Ради адвокатів України.

Порядок денний конференції: затвердження звіту за 2018  рік Ради адвокатів Херсонської області, Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Херсонської області, ревізійної комісії адвокатів Херсонської області, представників адвокатів Херсонської області у складі Ради адвокатів України, Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури; затвердження штатного розпису і кошторису ради адвокатів Херсонської області, КДКА Херсонської області на 2019 рік, обрання делегатів на з’їзд адвокатів України.

Інформація про зазначені організаційні заходи розміщується на сайті Ради адвокатів Херсонської області: advokat.csit.org.ua. Склад оргкомітету по проведенню зборів та конференції: Мокіна І.В., Єлисєєва М.І., Смельська В.В.,Бескровний С.О.,Антонович Н.А..Савченко В.Б.,Железняков, Бондар В.Б., Болтушенко Д.В.,Сергет В.В.,Бузін О.В., Сисоєв М.М.,Чухрай В.М., Михалкова Л.В., Груша М.Д., Кобець О.О.,Дмитрук С.С.. Пацалова Т.В., Станчук А.Ю..

З питань щодо зазначених заходів адвокатам можна звертатися за тел. 0552-49-03-35 до Ради адвокатів Херсонської області.

Перегляд файлу: Лист Голови Ради адвокатів Херсонської області

Виджет спільних актів: Рішення 201 про скликання конференцій адвокатів регіонів, встановлення квот представництва, затвердження порядку...

Рішення 13.12.2018

Рішення 201 про скликання конференцій адвокатів регіонів, встановлення квот представництва, затвердження порядку...

Перегляд файлу: Порядок висування та обрання делегатів конференції адвокатів Херсонської області

 

Перегляд файлу: Регламент конференції адвокатів Херсонської області

Виджет спільних актів: Рішення 208 про скликання щорічних конференцій адвокатів регіонів, встановлення квот представництва, затвердження порядку...

Рішення 13.12.2018

Рішення 208 про скликання щорічних конференцій адвокатів регіонів, встановлення квот представництва, затвердження порядку...

Перегляд файлу: Порядок висування та обрання делегатів щорічної конференції адвокатів Херсонської області

 

Перегляд файлу: Регламент щорічної конференції адвокатів Херсонської області

Перегляд файлу: Список адвокатів Херсонської області внесених до ЄРАУ станом на 13 грудня 2018 року


 

Популярні новини

Підтримка

Опікунська рада НААУ підтримала родини ще 7 адвокатів

Опікунська рада НААУ підтримала родини двох загиблих на війні адвокатів, а також надала матеріальну допомогу колегам, що втратили житло через бойові дії в Україні.

10:12 Пт 26.04.24 1023

Анонс

РАУ перевірить справедливість застосування формули оплати БВПД

Тлумачення центром безоплатної вторинної правничої допомоги норм щодо оплати послуг адвокатів, які надають БВПД, протиставило інтереси адвоката інтересам його підзахисного у кримінальній справі.

16:58 Чт 25.04.24 2169

Самоврядування

Вчена-конституціоналіст Ставнійчук: НААУ не є громадською…

Говорити про невідповідність Закону "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" статті 36 Конституції (яка гарантує свободу об'єднання у громадські організації) некоректно. Адже НААУ, яка обʼєднує усіх адвокатів України, за статусом кардинально відрізняється від громадських обʼєднань.

11:43 Чт 25.04.24 2441

Взаємодія

Для надання правничої допомоги Данська рада у справах біженців…

В рамках власних проектів з допомоги біженцям та внутрішньо переміщеним особам, Данська рада у справах біженців (ДРБ) залучатиме фахівців Національної асоціації адвокатів України до надання правничої безоплатної допомоги громадянам України.

17:52 Ср 24.04.24 3252

Дискусія

Складнощі співвідношення міжнародного гуманітарного права та прав…

«Буває складно пояснити, що таке імунітет комбатанта, чому його вбивство не є воєнним злочином, чому у злочині за ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу є загальний суб’єкт».

13:59 Ср 24.04.24 3116

Анонс

Адвокатів запрошують здати кров для «Охматдит»

У кінці травня адвокати та небайдужі українці мають змогу долучитися до збору крові для потреб Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

9:48 Ср 24.04.24 2153

За кордоном

Вчинення нотаріальних дій у Великій Британії: що варто знати…

У Великій Британії існує декілька органів, які можуть здійснювати нотаріальні дії для українських громадян, що тимчасово перебувають в цій країні, в тому числі і представники консульства України.

14:24 Вт 23.04.24 3150

Дискусія

Про ризики відновлення державної монополії на землі лісів…

Держава, передавши у процесі децентралізації землі за межами населених пунктів у комунальну власність громад, зруйнувала державну монополію на ці землі. Але після створення державного підприємства «Ліси України» ця монополія може повернутися з усіма корупційними ризиками, які звідси випливають.

13:21 Пн 22.04.24 3478

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл