Захист прав інтелектуальної власності творчих курсів для малого українського бізнесу у Великій Британії: йога, танці, захист авторських курсів і методик | НААУ

До початку трансляції:

Різне

Захист прав інтелектуальної власності творчих курсів для малого українського бізнесу у Великій Британії: йога, танці, захист авторських курсів і методик

368 Переглядів Версія для друку
12:54 Чт 23.05.24
онлайн
Доповідачі: Олександр Черних, Богдана Кобзар
Організатор: Представник НААУ в Шотландії, Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії

23 травня 2024 року у НААУ відбудеться вебінар на тему «Захист прав інтелектуальної власності творчих курсів для малого українського бізнесу у Великій Британії: йога, танці, захист авторських курсів і методик».

Організатором заходу є представник НААУ в Шотландії, Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії Олександр Черних. Спікером буде адвокат Богдана Кобзар.

Захід розпочнеться о 13:00 за Києвом (об 11:00 за Лондоном)  у режимі онлайн і транслюватиметься на платформі Zoom та на сторінці НААУ у Facebook.

Вебінар буде присвячений питанню інформування громадян про порядок захисту прав інтелектуальної власності на авторські методики у Великій Британії.

Питання для обговорення:

1. Поняття інтелектуальної власності.

2. Правове регулювання інтелектуальної власності в Україні та Великій Британії.

3. Доцільність подання заявок на реєстрацію.

Взяти участь у заході можна за посиланням.

За більш детальною інформацією можна звертатися до члена команди координатора комітетів НААУ Віталія Федірка (v.fedirko@unba.org.ua).

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл