Акселератор визнання: розширення можливостей молодих юристів у рейтингах | НААУ

До початку трансляції:

Різне

Акселератор визнання: розширення можливостей молодих юристів у рейтингах

166 Переглядів Версія для друку
18:00 Чт 14.12.23
онлайн
Доповідачі: Сергій Барбашин
Організатор: Молодіжний Комітет НААУ - UNBA NextGen спільно з European Young Bar Association (EYBA)

14 грудня 2023 року у НААУ відбудеться вебінар на тему «Акселератор визнання: розширення можливостей молодих юристів у рейтингах», ініційований Молодіжним Комітетом НААУ - UNBA NextGen спільно з European Young Bar Association (EYBA).

Захід розпочнеться о 18:00 за київським часом у режимі онлайн і транслюватиметься на платформі Zoom та на Facebook-сторінці НААУ.

Мова заходу англійська з синхронним перекладом українською.

Організатори заходу ставлять собі за мету відкрити важливий діалог щодо підтримки молодих фахівців у юридичній галузі та забезпечити їм можливість більш активно робити свій внесок у суспільство через юридичну професію. Розуміння критеріїв рейтингів допоможе у формуванні власного бренду, зазначаю вони.

Питання до обговорення:

  • Стратегії для побудови успішної кар'єри в юридичній галузі: як молодим юристам планувати і розвивати свою кар'єру, щоб отримати визнання та позиції в рейтингах?
  • Інструменти розвитку: як особистий бренд, професійні мережі та публікації можуть допомогти молодим юристам залучати увагу і підвищувати свій статус?
  • Роль менторства і навчання: як вони можуть допомогти молодим юристам розвивати свої навички та розуміння в юридичній галузі?
  • Партнерство і співпраця: як взаємодія з іншими професіоналами в галузі може збільшити можливості молодого юриста для росту та визнання?
  • Виклики та перешкоди: які перепони можуть виникнути на шляху молодих юристів до визнання і як їх можна подолати?

Також всі учасники заходу отримають ексклюзивні поради щодо участі у юридичних рейтингах від World Trademark Review.

Модератором заходу буде голова Молодіжного Комітету НААУ - UNBA NextGen Сергій Барбашин. Серед запрошених спікерів: керівник практики Chambers and Partners у Європі Магдалена Паркітна, редактор «Legal 500 Canada» Майк Де Лука та партнер Strevas Дорон Девідсон-Відавскі.

Контактна особа: член команди координатора комітетів НААУ Олена Давидюк (o.davydiuk@unba.org.ua).

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл