Підвищення кваліфікації адвокатів одним дотиком | НААУ

Головна цитата

З першого липня цього року почав діяти новий порядок підвищення кваліфікації адвокатів, який вже названий самим прогресивним та таким, що відповідає вимогам сучасності.

Публікація

Підвищення кваліфікації адвокатів одним дотиком

12:46 Пт 13.09.19 Автор : Закон і Бізнес 3726 Переглядів Версія для друку

З першого липня цього року почав діяти новий порядок підвищення кваліфікації адвокатів, який вже названий самим прогресивним та таким, що відповідає вимогам сучасності.

Відтепер адвокати, які хочуть підвищити кваліфікацію можуть вільно обрати будь-який захід в будь-якому регіоні та зареєструватися на нього лише одним дотиком.

В Одесі такий захід було запроваджено спільно з UNBA Next Gen та суддею Приморського районного суду м. Одеси Денисом Донцовим.

В обговоренні теми семінару «Іпотечні спори. Теорія та практика» прийняло участь більше ста адвокатів. Вагомість цього заходу полягає в тому, що семінар проводився спільно з практикуючими адвокатами та суддями, що передусім дозволило порушити найбільш дискусійні питання в цій категорії справ.

Суддя Приморського районного суду м. Одеси Денис Донцов поділився останніми поглядами на цю категорію справ Верхового суду та Великої Палати, яка стала в нагоді усім присутнім адвокатам на семінарі.

Адвокат Спартак Чернушич доповів про останню судову практику у спорах, щодо позасудового звернення стягнення на предмет іпотеки, а також проблематикою захисту та поновлення прав в разі незаконної перереєстрації предмета іпотеки.

Адвокат та координатор UNBA Next Gen в м. Одесі Володимир Мацко доповів про проблематику у спорах видачі дублікатів виконавчого листа та поновлення строку їх

пред’явлення для примусового стягнення.

Цей семінар став прикладом співпраці адвокатів та суддів в процесі підвищення кваліфікації, що є позитивним в процесі обговорення теоретичних проблем застосування окремих норм законодавства, як судами так і адвокатами з метою забезпечення та реалізації ефективного захисту прав та свобод громадян.

Відвідувачі семінару позитивно сприйняли нововведення порядку підвищення кваліфікації адвокатів оскільки відтепер увесь матеріал забезпечений в презентаціях, а бали за проходження підвищення кваліфікації нараховуються автоматично, що виключає необхідності подання паперових звітів та подання їх до Ради адвокатів відповідного регіону.

Стаття опублікована на сайті видання "Закон і Бізнес".

Інші публікації автора

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорії

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл