В UNBA NextGen поділилися планами на рік | НААУ

В UNBA NextGen поділилися планами на рік

Самоврядування
16:24 Пт 16.02.24 7892 Переглядів
Версія для друку

Днями відбулося засідання Молодіжного Комітету Національної асоціації адвокатів України, під час якого члени ради UNBA NextGen та регіональні представники обговорили плани діяльності на найближчий час і сповістити про кадрові зміни.

Голова комітету Сергій Барбашин сповістив, що цього року започатковано реалізацію низки проектів, серед яких:

  • турнір з судових дебатів. Заявки на участь уже зібрані і 20 лютого відбудеться установча зустріч, на якій учасники познайомляться з тренерами та представлять капітанів своїх команд. Турнір спрямований на набуття студентами практичних навичок з побудови правової позиції, підготовки процесуальних документів, ведення судової справи та виступу у судовому засіданні;
  • досвід міжнародного навчання. З метою обміну корисним досвідом в НААУ збирають інформацію про наявні проекти, критерії відбору та особливості проходження адвокатами навчання за кордоном. Перша публікація цієї рубрики вже розміщена на сайті НААУ;
  • інтерв’ю з корифеями, легендами адвокатури України про реалії професійного шляху а також круглий стіл з колегами з різним досвідом (1-5-10 + років);

Також UNBA NextGen протягом року проводитиме регулярні заходи, в тому числі освітні та фахові обговорення спільно з іншими комітетами та ознайомчі - зі студентами-юристами провідних українських вишів.

Окремою темою 2024 року стане мобілізація та військове право. Тут заплановано створення робочої групи, яка організовуватиме заходи для адвокатів спільно з Комітетом НААУ з питань військового права, а також опікуватиметься допомогою адвокатів на фронті.

С.Барбашин в ході засідання представив нового заступника голови комітету, яким став Ігор Андрєєв. «Ми працюємо майже у кожному регіоні України, успішно реалізуємо глобальні та всеукраїнські проекти, а також представляємо НААУ на міжнародній арені, зауважив очільник UNBA NextGen. - Комітет – це можливості для розвитку та реалізації здібностей кожного бажаючого. Це підтверджується і складом, і особистими досягненнями наших учасників. Тому я щиро дякую Жанні Грушко за роботу, та її внесок у наш розвиток на посаді заступника комітету. А Ігорю – мої вітання із призначенням на відповідальну посаду та побажання плідної та успішної роботи».

Аби першим отримувати новини адвокатури, підпишіться на канал Національної асоціації адвокатів України у Telegram.

Популярні новини

Навчання

Успіх у бізнесі: 5 порад молодим юристам дав Валентин Гвоздій

Успіх юридичного бізнесу, як і будь-якого іншого, вимірюється фінансовими показниками. Але багато хто, особливо на початку карʼєри, відчуває труднощі, які зумовлені практичними аспектами організації роботи: управлінням відносинами з клієнтами, розумінням судових процедур або навичками складання юридичних документів. Як їх долати?

15:51 Пт 03.05.24 2008

Дискусія

Як приватизація впливає на сферу конкуренції - думка експерта

Вдосконаливши законодавство про захист економічної конкуренції та діяльність Антимонопольного комітету України, влада фактично розпочала новий етап реформи конкурентного середовища в Україні.

12:23 Пт 03.05.24 1935

БПД

Методику обрахунку епізодів при оплаті послуг адвоката БПД слід…

Рада адвокатів України ініціює зміни до постанови Кабінету Міністрів про оплату послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правничу допомогу.

10:42 Пт 03.05.24 2138

Навчання

Судові виклики та повідомлення: про що має знати адвокат?

З моменту внесення змін до процесуального законодавства в частині обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів у Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі (ЄСІТС) або її окремих підсистемах (модулях), що забезпечують обмін документами, змінилися підходи щодо визначення перебігу строків при отриманні процесуальних документів від суду.

17:08 Чт 02.05.24 3589

Дискусія

Як заявити відвід, щоб його не відхилили, розбиралися адвокати

Сутність відводу полягає в можливості усунення окремих учасників від участі у кримінальному провадженні за наявності обґрунтованих сумнівів в їх неупередженості. Проте практика застосування відводів у кримінальному процесі свідчать про недотримання послідовності, вичерпності та однозначності тлумачення відповідних норм КПК.

16:12 Чт 02.05.24 3526

Анонс

Адвокатів закликають долучитися до допомоги українським біженцям

Адвокати, які відчувають соціальну відповідальність і мають бажання та змогу надавати правничу допомогу українським біженцям, можуть долучитися до реалізації спільної ініціативи Данської ради з питань біженців та НААУ на цифровій платформі PravoVsim.

14:18 Чт 02.05.24 3543

Дискусія

Релокований бізнес: з якими проблемами стикаються підприємства?

В Україні від початку повномасштабного російського вторгнення релокувалися майже 19 тис. підприємств. Найпопулярнішими напрямками, куди рухається бізнес, виявилися Київська та Закарпатська області. Серед усіх компаній найчастіше релокуються оптові компанії.

13:26 Чт 02.05.24 3365

Видання

Опубліковано черговий номер Вісника НААУ за квітень 2024 року

Вісник НААУ за квітень 2024 року доступний на сайті.

16:57 Ср 01.05.24 138

Вестник:№4 квітень 2024;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл