Обрано фіналістів Турніру із судових дебатів | НААУ

Обрано фіналістів Турніру із судових дебатів

Привітання
16:34 Пт 22.03.24 6218 Переглядів
Версія для друку

14 та 15 березня 2024 року відбувся І тур Турніру із судових дебатів для студентів юридичних вишів, організований Молодіжним Комітетом НААУ – UNBA NextGen. Обрано дві команди учасників, які зустрінуться у фіналі 8 квітня 2024 року.

У Турнірі взяли участь 4 команди:

  • «Ліга справедливості» (капітан команди Катерина Гальченко);
  • «Молодіжне об’єднання» (капітан команди Оксана Ферин);
  • «Свідки правовладдя» (капітан команди Марія Бондарєва);
  • «Victorem» (капітан команди Ірина Борко).

Учасники отримали від організаторів фабулу справи та кожній команді було визначено статус сторони в імпровізованому судовому засіданні – позивач або відповідач.

У першому відборі змагалися команди «Ліга справедливості» (тренери Андрій Іваницький та Ольга Щербакова) та «Молодіжне обʼєднання» (тренери Сергій Берзінь та Жанна Грушко). У другому – команди «Свідки правовладдя» (тренери Богдан Чиж та Вікторія Коновалова) та «Victorem» (тренери Владислав Богданов та Ірина Бутирська).

Судді турніру відзначили високий рівень організованості та підготовки студентів: «Усі учасники амбітні та прагнуть до розвитку, і це радує. Приємно спостерігати за таким талановитим новим поколінням правників».

За результатами голосування у І турі Турніру із судових дебатів перемогу отримали команди «Молодіжне обʼєднання» і «Свідки правовладдя», які зустрінуться у фіналі для визначення переможця.

Аби першим отримувати новини адвокатури, підпишіться на канал Національної асоціації адвокатів України у Telegram.

Популярні новини

Підтримка

Опікунська рада НААУ підтримала родини ще 7 адвокатів

Опікунська рада НААУ підтримала родини двох загиблих на війні адвокатів, а також надала матеріальну допомогу колегам, що втратили житло через бойові дії в Україні.

10:12 Пт 26.04.24 1809

Анонс

РАУ перевірить справедливість застосування формули оплати БВПД

Тлумачення центром безоплатної вторинної правничої допомоги норм щодо оплати послуг адвокатів, які надають БВПД, протиставило інтереси адвоката інтересам його підзахисного у кримінальній справі.

16:58 Чт 25.04.24 2950

Самоврядування

Вчена-конституціоналіст Ставнійчук: НААУ не є громадською…

Говорити про невідповідність Закону "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" статті 36 Конституції (яка гарантує свободу об'єднання у громадські організації) некоректно. Адже НААУ, яка обʼєднує усіх адвокатів України, за статусом кардинально відрізняється від громадських обʼєднань.

11:43 Чт 25.04.24 3215

Взаємодія

Для надання правничої допомоги Данська рада у справах біженців…

В рамках власних проектів з допомоги біженцям та внутрішньо переміщеним особам, Данська рада у справах біженців (ДРБ) залучатиме фахівців Національної асоціації адвокатів України до надання правничої безоплатної допомоги громадянам України.

17:52 Ср 24.04.24 3272

Дискусія

Складнощі співвідношення міжнародного гуманітарного права та прав…

«Буває складно пояснити, що таке імунітет комбатанта, чому його вбивство не є воєнним злочином, чому у злочині за ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу є загальний суб’єкт».

13:59 Ср 24.04.24 3149

Анонс

Адвокатів запрошують здати кров для «Охматдит»

У кінці травня адвокати та небайдужі українці мають змогу долучитися до збору крові для потреб Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

9:48 Ср 24.04.24 2157

За кордоном

Вчинення нотаріальних дій у Великій Британії: що варто знати…

У Великій Британії існує декілька органів, які можуть здійснювати нотаріальні дії для українських громадян, що тимчасово перебувають в цій країні, в тому числі і представники консульства України.

14:24 Вт 23.04.24 3157

Дискусія

Про ризики відновлення державної монополії на землі лісів…

Держава, передавши у процесі децентралізації землі за межами населених пунктів у комунальну власність громад, зруйнувала державну монополію на ці землі. Але після створення державного підприємства «Ліси України» ця монополія може повернутися з усіма корупційними ризиками, які звідси випливають.

13:21 Пн 22.04.24 3480

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл