Оголошення Ради адвокатів Хмельницької області про проведення зборів та Конференції адвокатів Хмельницької області | НААУ

Оголошення Ради адвокатів Хмельницької області про проведення зборів та Конференції адвокатів Хмельницької області

Анонс
17:19 Чт 27.12.18 1066 Переглядів
Версія для друку

25 січня 2019 року о 16:00 годині, в усіх регіонах Хмельницької області, проводяться збори адвокатів по обранню делегатів на Конференцію адвокатів Хмельницької області.

Адреси проведення зборів адвокатів вказані у листі Голови Ради адвокатів Хмельницької області за посиланням тут.

Реєстрація адвокатів здійснюється при пред’явленні свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, а також посвідчення адвоката чи іншого документа, що посвідчує його особу та закінчується за 10 хвилин до відкриття зборів.

У зборах беруть участь адвокати включені до Єдиного реєстру адвокатів України з адресою робочого місця у відповідному регіоні Хмельницької області згідно списків, які оприлюднюються на офіційних сайтах Національної асоціації адвокатів України та Ради адвокатів Хмельницької області /в розрізі по регіонах/.

02 лютого 2019 року о 10:00 годині проводиться Конференція адвокатів Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 8.

Реєстрація делегатів Конференції здійснюється з 9 год. 00 хв. до 9 год. 50 хв. при пред'явленні свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, а також посвідчення адвоката чи іншого документа, що посвідчує його особу.

Питання, що вносяться до порядку депного Конференції:

  1. Обрання делегатів з’їзду адвокатів України.
  2. Розгляд звіту Ради адвокатів Хмельницької області за 2018 рік.
  3. Розгляд звіту Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Хмельницької області за 2018 рік
  4. Розгляд звіту представника адвокатів Хмельницької області в Раді адвокатів України за 2018 рік.
  5. Розгляд звіту представника адвокатів Хмельницької області у Вищій кваліфікаційно-дисциплінарній комісії адвокатури за 2018рік.
  6. Розгляд та затвердження висновку ревізійної комісії адвокатів Хмельницької області за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Ради адвокатів Хмельницької області за 2018 рік.
  7. Розгляд та затвердження висновку ревізійної комісії адвокатів Хмельницької області за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури за 2018 рік.
  8. Прийняття інших рішень відповідно до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність».

Виджет спільних актів: Рішення Ради адвокатів Хмельницької області № 18-1/18 з організаційних питань проведення зборів адвокатів в регіонах Хмельницької області та-Конференції адвокатів Хмельницької області

Рішення 26.12.2018

Рішення Ради адвокатів Хмельницької області № 18-1/18 з організаційних питань проведення зборів адвокатів в регіонах Хмельницької області та-Конференції адвокатів Хмельницької області

Виджет спільних актів: Рішення № 205 про затвердження Порядку висування та обрання делегатів звітної конференції адвокатів Хмельницької області, Регламенту ...

Рішення 13.12.2018

Рішення № 205 про затвердження Порядку висування та обрання делегатів звітної конференції адвокатів Хмельницької області, Регламенту ...

Перегляд файлу: Порядок висування та обрання делегатів звітної конференції адвокатів Хмельницької області

Перегляд файлу: Регламент звітної конференції адвокатів Хмельницької області

Виджет спільних актів: Рішення № 201 про скликання конференцій адвокатів регіонів, встановлення квот представництва, затвердження порядку висування...

Рішення 13.12.2018

Рішення № 201 про скликання конференцій адвокатів регіонів, встановлення квот представництва, затвердження порядку висування...

Перегляд файлу: Порядок висування та обрання делегатів конференції адвокатів Хмельницької області

Перегляд файлу: Регламент конференції адвокатів Хмельницької області

Популярні новини

Навчання

Успіх у бізнесі: 5 порад молодим юристам дав Валентин Гвоздій

Успіх юридичного бізнесу, як і будь-якого іншого, вимірюється фінансовими показниками. Але багато хто, особливо на початку карʼєри, відчуває труднощі, які зумовлені практичними аспектами організації роботи: управлінням відносинами з клієнтами, розумінням судових процедур або навичками складання юридичних документів. Як їх долати?

15:51 Пт 03.05.24 2548

Дискусія

Як приватизація впливає на сферу конкуренції - думка експерта

Вдосконаливши законодавство про захист економічної конкуренції та діяльність Антимонопольного комітету України, влада фактично розпочала новий етап реформи конкурентного середовища в Україні.

12:23 Пт 03.05.24 2454

БПД

Методику обрахунку епізодів при оплаті послуг адвоката БПД слід…

Рада адвокатів України ініціює зміни до постанови Кабінету Міністрів про оплату послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правничу допомогу.

10:42 Пт 03.05.24 2657

Навчання

Судові виклики та повідомлення: про що має знати адвокат?

З моменту внесення змін до процесуального законодавства в частині обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів у Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі (ЄСІТС) або її окремих підсистемах (модулях), що забезпечують обмін документами, змінилися підходи щодо визначення перебігу строків при отриманні процесуальних документів від суду.

17:08 Чт 02.05.24 4125

Дискусія

Як заявити відвід, щоб його не відхилили, розбиралися адвокати

Сутність відводу полягає в можливості усунення окремих учасників від участі у кримінальному провадженні за наявності обґрунтованих сумнівів в їх неупередженості. Проте практика застосування відводів у кримінальному процесі свідчать про недотримання послідовності, вичерпності та однозначності тлумачення відповідних норм КПК.

16:12 Чт 02.05.24 4042

Анонс

Адвокатів закликають долучитися до допомоги українським біженцям

Адвокати, які відчувають соціальну відповідальність і мають бажання та змогу надавати правничу допомогу українським біженцям, можуть долучитися до реалізації спільної ініціативи Данської ради з питань біженців та НААУ на цифровій платформі PravoVsim.

14:18 Чт 02.05.24 4069

Дискусія

Релокований бізнес: з якими проблемами стикаються підприємства?

В Україні від початку повномасштабного російського вторгнення релокувалися майже 19 тис. підприємств. Найпопулярнішими напрямками, куди рухається бізнес, виявилися Київська та Закарпатська області. Серед усіх компаній найчастіше релокуються оптові компанії.

13:26 Чт 02.05.24 3882

Видання

Опубліковано черговий номер Вісника НААУ за квітень 2024 року

Вісник НААУ за квітень 2024 року доступний на сайті.

16:57 Ср 01.05.24 151

Вестник:№4 квітень 2024;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл