Спільна конференція АПУ та НААУ з кримінального права та процесу | НААУ

Спільна конференція АПУ та НААУ з кримінального права та процесу

Різне
18:41 Пт 14.11.14 3714 Переглядів
Версія для друку

14 листопада 2014 року в м. Київ відбулася І Всеукраїнська конференція...

14 листопада 2014 року в м. Київ відбулася І Всеукраїнська конференція з кримінального права та процесу, яка проводилася Національною асоціацією адвокатів України спільно з Асоціацією правників України. Конференція стала другим спільним заходом між НААУ та АПУ, які проводилися в цьому році. Захід відвідало близько 130 адвокатів, з яких 10% мали можливість взяти участь на безоплатній основі.

Семінар відкрили Денис Бугай, Голова Асоціації правників України, та Валентин Гвоздій, Заступник Голови Національної асоціації адвокатів України, Ради адвокатів України, які звернулися до учасників з вітальними промовами та побажали їм плідної роботи на конференції.

Доповідачами на конференції виступило 16 провідних вітчизняних експертів з кримінального права та процесу, а теми їхніх доповідей були присвячені новим інститутам та тенденціям кримінального права та процесу, відповідній практиці Європейського суду з прав людини та іншим актуальним питанням у цих галузях права. Крім того, учасники заходу, який проходив за підтримки Проекту Ради Європи в Україні «Підтримка реформ у сфері кримінальної юстиції в Україні», мали нагоду послухати доповідь визнаного міжнародного експерта Ради Європи професора Джеремі МакБрайда, яка була присвячена питанням спостереження за особою, річчю або місцем та проведення операцій під прикриттям скрізь призму практики ЄСПЛ.

Окрім цікавої та актуальної інформації в сфері кримінального права та процесу, усі учасники конференції також отримали сертифікати НААУ та АПУ про підвищення кваліфікації.

Популярні новини

Навчання

Успіх у бізнесі: 5 порад молодим юристам дав Валентин Гвоздій

Успіх юридичного бізнесу, як і будь-якого іншого, вимірюється фінансовими показниками. Але багато хто, особливо на початку карʼєри, відчуває труднощі, які зумовлені практичними аспектами організації роботи: управлінням відносинами з клієнтами, розумінням судових процедур або навичками складання юридичних документів. Як їх долати?

15:51 Пт 03.05.24 747

Дискусія

Як приватизація впливає на сферу конкуренції - думка експерта

Вдосконаливши законодавство про захист економічної конкуренції та діяльність Антимонопольного комітету України, влада фактично розпочала новий етап реформи конкурентного середовища в Україні.

12:23 Пт 03.05.24 773

БПД

Методику обрахунку епізодів при оплаті послуг адвоката БПД слід…

Рада адвокатів України ініціює зміни до постанови Кабінету Міністрів про оплату послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правничу допомогу.

10:42 Пт 03.05.24 947

Навчання

Судові виклики та повідомлення: про що має знати адвокат?

З моменту внесення змін до процесуального законодавства в частині обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів у Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі (ЄСІТС) або її окремих підсистемах (модулях), що забезпечують обмін документами, змінилися підходи щодо визначення перебігу строків при отриманні процесуальних документів від суду.

17:08 Чт 02.05.24 2422

Дискусія

Як заявити відвід, щоб його не відхилили, розбиралися адвокати

Сутність відводу полягає в можливості усунення окремих учасників від участі у кримінальному провадженні за наявності обґрунтованих сумнівів в їх неупередженості. Проте практика застосування відводів у кримінальному процесі свідчать про недотримання послідовності, вичерпності та однозначності тлумачення відповідних норм КПК.

16:12 Чт 02.05.24 2321

Анонс

Адвокатів закликають долучитися до допомоги українським біженцям

Адвокати, які відчувають соціальну відповідальність і мають бажання та змогу надавати правничу допомогу українським біженцям, можуть долучитися до реалізації спільної ініціативи Данської ради з питань біженців та НААУ на цифровій платформі PravoVsim.

14:18 Чт 02.05.24 2373

Дискусія

Релокований бізнес: з якими проблемами стикаються підприємства?

В Україні від початку повномасштабного російського вторгнення релокувалися майже 19 тис. підприємств. Найпопулярнішими напрямками, куди рухається бізнес, виявилися Київська та Закарпатська області. Серед усіх компаній найчастіше релокуються оптові компанії.

13:26 Чт 02.05.24 2220

Анонс

Молоді адвокати мають особливі умови для участі у літніх курсах ERA

Академія європейського права (Academy of European Law: ERA) надає можливість отримати знижку 25% ексклюзивно для Молодіжного Комітету НААУ - UNBA NextGen як членів EYBA на їхню програму літніх курсів.

14:53 Ср 01.05.24 3191

Вестник:№4 квітень 2024;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл