Європейський Центр правового співробітництва запрошує на курс навчання «Медіація в Італії» | НААУ

Європейський Центр правового співробітництва запрошує на курс навчання «Медіація в Італії»

Анонс
12:54 Пт 25.08.17 3479 Переглядів
Версія для друку

Європейський Центр правового співробітництва у співпраці з Національною палатою медіації Італії запрошує адвокатів взяти участь у 50-годинному курсі «Медіація в Італії». Курс проходитиме з 6 по 10 листопада 2017 у Римі (Італія).

Для українських адвокатів пропонується можливість отримати національний диплом сертифікованого медіатора в Італії і бути внесеним у відкритий реєстр медіаторів на національному сайті Італії https://mediazione.giustizia.it/.

Програма курсу передбачає 8 модулів: інструменти врегулювання спорів; побудова консенсусу; перешкоди на шляху до досягненню спільних рішень; техніки ефективного комунікації; медіація; медіативне слухання; медіація в італійському і європейському правовому контексті та практика (у цьому моделі будуть розглянуті гіпотетичні справи)
Програма призначена виключно для адвокатів.


Для участі необхідно надати до 30 вересня переклад з апостилем на італійську мову документів, які підтверджують статус адвоката.

Для занесення до реєстру медіаторів на сайті Міністерства юстиції необхідно отримання італійського податкового номера (Codice Fiscale).
Знаходження в реєстрі безкоштовне. Термін дії становить 2 роки. Після проходження двох років необхідно пройти обов'язковий курс підвищення кваліфікації в розмірі 18 годин для збереження статусу.
Вартість курсу 2750 Євро. У вартість реєстраційного збору не входить проживання, переліт, харчування, візовий збір та ін. особисті витрати учасників.
Термін подачі заявки та оплати до 30 серпня.

Заявки приймаються по email: info@cecj.co

Дати: 6-10 листопада 2017.

Місце проведення: Рим.

Робоча мова: російська (синхронний переклад з італійської). http://www.cecj.ru/national-italian-diploma/

Детальна інформація на сайті: www.cecj.ru

З питань участі в програмах звертайтеся: e-mail: info@cecj.fr та тел. +33788007559 (Viber, WhatsApp)

 

Популярні новини

Дискусія

Практика ЄСПЛ мирного часу - не прецедент для українських судів?

Судова практика, яка нині формується через відступ України від зобов'язань за міжнародними договорами (Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, Міжнародного пакту про громадянські і політичні права), викликає занепокоєння.

10:32 Пн 30.09.24 186

Війна

Як отримати компенсацію за майно, пошкоджене внаслідок обстрілів

Масовані ракетні обстріли спричинили значні руйнування та пошкодження житла українців. Багато людей стикнулися з питанням: як отримати компенсацію за втрачене майно?

16:37 Пт 27.09.24 4616

Законодавство

Викрадення та несанкціонований відбір електроенергії: чи є різниця?

Відбір електричної енергії за відсутності укладеного та чинного договору про її постачання або у разі самовільного під’єднання до оператора системи пропонується позначати новим терміном «несанкціонований відбір електричної енергії», який уважатиметься правопорушенням на ринку.

10:34 Пт 27.09.24 4429

Гарантії діяльності

НААУ подасть заяви про злочини з приводу порушень прав адвокатів

Останнім часом почастішали звернення до Національної асоціації адвокатів України про порушення прав адвокатів і гарантій адвокатської діяльності. В тому числі з боку службовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Деякі із фактів містять ознаки складу злочину.

16:44 Чт 26.09.24 7869

Cудова практика

Судова практика із земельних спорів: огляд рішень ВС

У липні – серпні 2024 року Верховний Суд ухвалив низку рішень у галузі земельного права. Огляд найбільш цікавих з них здійснили в Комітеті НААУ з питань аграрного, земельного та довкілевого права.

12:57 Чт 26.09.24 5813

Законодавство

Заборона вебсайтів: про умови і ризики попередили в НААУ

В Уряді вирішили підвищити рівень кіберзахисту і впровадити додаткові секторальні санкції, а саме: заборону використання програмних продуктів, походженням з підсанкціної країни, а також заборона доступу до електронних інформаційних ресурсів в Інтернеті.

11:32 Чт 26.09.24 5814

Законодавство

НААУ підтримує удосконалення арбітражного законодавства,…

У процесі застосування нових редакцій Цивільного процесуального і Господарського процесуального кодексів було виявлено низку прогалин і суперечностей, що стосуються питань альтернативного вирішення спорів.

12:13 Ср 25.09.24 7005

Законодавство

Зміна порядку виконання мирової угоди: що варто врахувати

Припинення судового спору мировою угодою із закриттям провадження у справі не дає сторонам можливості у подальшому змінювати в судовому порядку цю угоду. І така практика не відповідає інтересам сторін.

18:04 Вт 24.09.24 4315

Вестник:№7-8 липень-серпень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл