Європейський Центр правового співробітництва запрошує на курс навчання «Медіація в Італії» | НААУ

Європейський Центр правового співробітництва запрошує на курс навчання «Медіація в Італії»

Анонс
12:54 Пт 25.08.17 3312 Переглядів
Версія для друку

Європейський Центр правового співробітництва у співпраці з Національною палатою медіації Італії запрошує адвокатів взяти участь у 50-годинному курсі «Медіація в Італії». Курс проходитиме з 6 по 10 листопада 2017 у Римі (Італія).

Для українських адвокатів пропонується можливість отримати національний диплом сертифікованого медіатора в Італії і бути внесеним у відкритий реєстр медіаторів на національному сайті Італії https://mediazione.giustizia.it/.

Програма курсу передбачає 8 модулів: інструменти врегулювання спорів; побудова консенсусу; перешкоди на шляху до досягненню спільних рішень; техніки ефективного комунікації; медіація; медіативне слухання; медіація в італійському і європейському правовому контексті та практика (у цьому моделі будуть розглянуті гіпотетичні справи)
Програма призначена виключно для адвокатів.


Для участі необхідно надати до 30 вересня переклад з апостилем на італійську мову документів, які підтверджують статус адвоката.

Для занесення до реєстру медіаторів на сайті Міністерства юстиції необхідно отримання італійського податкового номера (Codice Fiscale).
Знаходження в реєстрі безкоштовне. Термін дії становить 2 роки. Після проходження двох років необхідно пройти обов'язковий курс підвищення кваліфікації в розмірі 18 годин для збереження статусу.
Вартість курсу 2750 Євро. У вартість реєстраційного збору не входить проживання, переліт, харчування, візовий збір та ін. особисті витрати учасників.
Термін подачі заявки та оплати до 30 серпня.

Заявки приймаються по email: info@cecj.co

Дати: 6-10 листопада 2017.

Місце проведення: Рим.

Робоча мова: російська (синхронний переклад з італійської). http://www.cecj.ru/national-italian-diploma/

Детальна інформація на сайті: www.cecj.ru

З питань участі в програмах звертайтеся: e-mail: info@cecj.fr та тел. +33788007559 (Viber, WhatsApp)

 

Популярні новини

БПД

В Омбудсмана занепокоєні станом системи БПД

Секретаріат Уповноваженого ВР з прав людини готовий долучитися до опрацювання розроблених у Національній асоціації адвокатів України пропозицій змін до нормативно-правових актів, які покращать стан функціонування системи безоплатної правничої допомоги.

18:54 Чт 28.03.24 593

Анонс

Українських адвокатів запрошують на стажування до Німеччини

Молоді українські адвокати, які спеціалізуються у сфері цивільного, комерційного та економічного права, мають змогу взяти участь у програмі стажування в Німеччині. Її проводить Фонд міжнародної правової співпраці (IRZ) спільно з Федеральною палатою адвокатів та Німецькою спілкою адвокатів.

13:42 Чт 28.03.24 1023

БПД

Зупинення кримінального провадження блокує виплати адвокатам БПД…

В разі зупинення кримінального провадження надання правничої допомоги підозрюваному фактично припиняється, оскільки в ній немає безпосередньої потреби. Втім, у Законі «Про безоплатну правничу допомогу» відповідна підстава для припинення надання безоплатної вторинної правничої допомоги відсутня.

17:34 Ср 27.03.24 2302

Гарантії діяльності

Коли суди ігнорують гарантію вільного вибору захисника

Якщо захист в кримінальному провадженні є успішним, сторона обвинувачення інколи намагається за підтримки суду «підмінити» захисника в окремих процесуальних діях. Для цього призначаються адвокати системи БПД.

14:23 Вт 26.03.24 3922

За кордоном

Оформлення паспортів за кордоном: про що варто знати українцям?

Через воєнні дії в Україні понад 180 тисяч українських громадян перебувають на території Великої Британії. Консульства України в цій країні надають всіляку підтримку українцям, в тому числі, і в оформленні паспортів.

13:08 Вт 26.03.24 4137

Взаємодія

Омбудсман за підтримки НААУ надаватиме правничу допомогу –…

Пілотний проект із надання професійної правничої допомоги громадянам п’яти регіонів України започаткували в Офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

10:17 Вт 26.03.24 4023

Гарантії діяльності

Адвокати знайшли порушення гарантій захисту у процедурі in absentia

З початком повномасштабного вторгнення істотно зросла кількість злочинів проти основ національної безпеки. Оскільки підозрювані частіше за все знаходяться за межами України, розслідування здійснюється in absentia із залученням адвокатів системи БПД.

15:42 Пн 25.03.24 4680

Сумна звістка

Помер відомий адвокат Сергій Гончаренко

На 61-му році перестало битися серце відомого адвоката, науковця та практика, Заслуженого юриста України Сергія Гончаренка.

15:45 Нд 24.03.24 6139

Вестник:№1-2 січень-лютий 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл