Комітет з міжнародних зв”язків пропонує розширити мережу представництв НААУ за кордоном | НААУ

Комітет з міжнародних зв”язків пропонує розширити мережу представництв НААУ за кордоном

Різне
17:30 Чт 27.07.17 1559 Переглядів
Версія для друку

Комітет з міжнародних зв”язків пропонує розширити мережу представництв НААУ за кордоном. На розгляд ближчого засідання Ради адвокатів України будуть подані пропозиції відкрити представництва у Чехії, Португалії та Іспанії (м. Мадрид).

Під час засідання комітету було обговорено підготовку до участі НААУ у великих міжнародних заходах. Так, у жовтні планується участь керівництва НААУ у зустрічі лідерів адвокатур понад 50 країн світу “Рік права” у Великій Британії. Також у жовтні голова Комітету з міжнародних зв”язків Іван Гречківський візьме участь у з”їзді адвокатів Франції, де презентує доповідь про конституційний статус та реформи української адвокатури.Також у жовтні Іван Гречківський як представник української адвокатури візьме участь у засіданні постійного комітету CCВЕ у Франції.

У листопаді цього року ССВЕ проведе спільний з НААУ захід в Україні, ключовою темою якого стануть порушення прав та гарантій адвокатської діяльності. Таким чином, міжнародні експерти найбільшої професійної організації в Європі матимуть можливість отримати повну інформацію про стан дотримання професійних прав адвокатів в Україні та надати повні практичні рекомендації по поверненню цієї ситуації у правове поле.

Популярні новини

Взаємодія

Для надання правничої допомоги Данська рада у справах біженців…

В рамках власних проектів з допомоги біженцям та внутрішньо переміщеним особам, Данська рада у справах біженців (ДРБ) залучатиме фахівців Національної асоціації адвокатів України до надання правничої безоплатної допомоги громадянам України.

17:52 Ср 24.04.24 624

Дискусія

Складнощі співвідношення міжнародного гуманітарного права та прав…

«Буває складно пояснити, що таке імунітет комбатанта, чому його вбивство не є воєнним злочином, чому у злочині за ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу є загальний суб’єкт».

13:59 Ср 24.04.24 808

Анонс

Адвокатів запрошують здати кров для «Охматдит»

У кінці травня адвокати та небайдужі українці мають змогу долучитися до збору крові для потреб Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

9:48 Ср 24.04.24 1083

За кордоном

Вчинення нотаріальних дій у Великій Британії: що варто знати…

У Великій Британії існує декілька органів, які можуть здійснювати нотаріальні дії для українських громадян, що тимчасово перебувають в цій країні, в тому числі і представники консульства України.

14:24 Вт 23.04.24 2345

Дискусія

Про ризики відновлення державної монополії на землі лісів…

Держава, передавши у процесі децентралізації землі за межами населених пунктів у комунальну власність громад, зруйнувала державну монополію на ці землі. Але після створення державного підприємства «Ліси України» ця монополія може повернутися з усіма корупційними ризиками, які звідси випливають.

13:21 Пн 22.04.24 3453

Дискусія

Про недоліки обвинувального акта слід заявити на підготовчому…

Адвокати беруть участь в абсолютній більшості підготовчих судових засідань у кримінальних справах. І пасивна поведінка сторони захисту може призвести до незворотних наслідків порушення прав клієнта. Як упередити виникнення проблем?

17:47 Пт 19.04.24 7955

За кордоном

Як українцям, працюючим у Великій Британії, заощадити кошти (поради…

Українці, які тимчасово перебувають у Великій Британії через війну та офіційно працевлаштовані, можуть заощаджувати кошти за допомогою платформи Tax-Free Childcare. Як це працює розповіли адвокати під час вебінару.

16:57 Пт 19.04.24 7463

Законодавство

За ототожнення адвоката з клієнтом слід штрафувати - проект

Однією із гарантій адвокатської діяльності, закріплених профільним законом, є заборона ототожнення адвоката з клієнтом. Сьогодні фіксуються численні випадки порушення цієї гарантії, що несе загрози функціонуванню інституту адвокатури та розвитку України як правової держави.

13:08 Пт 19.04.24 8395

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл