Футбольний турнір серед адвокатів «Кубок UNBA 2016» | НААУ

Футбольний турнір серед адвокатів «Кубок UNBA 2016»

Різне
18:51 Пт 19.02.16 3638 Переглядів
Версія для друку

НААУ започаткувала Національний футбольний турнір серед адвокатів «Кубок UNBA 2016». Кращі гравці будуть відібрані для формування збірної команди адвокатів на Чемпіонат Світу 2016 року – MUNDIADVOCAT 2016.
 
Відповідне розпорядження Голови НААУ Лідії Ізовітової підписано 18 лютого 2016 року.
Проведення такого спортивного заходу активізуватиме дружні контакти між представництвами, професійними об’єднаннями, організаціями та колективами адвокатів з різних регіонів України, сприятиме патріотизму та прагнення до гідного представництва України на міжнародних змаганнях найвищих рівнів, а також пропагуватиме здоровий та активний спосіб життя.
 
Підготовкою турніру та формуванням складу збірної команди НААУ для участі в чемпіонаті Світу 2016 року MUNDIADVOCAT 2016 займатиметься утворений розпорядженням Голови НААУ, РАУ Організаційний комітет.
 
До складу комітету увійшли Секретар Ради адвокатів України Павло Гречківський, член Ради адвокатів України Сергій Осика, Голова Комітету по захисту прав адвокатів НААУ Тарас Ламах, член Комітету по захисту прав адвокатів НААУ Ігор Колесников, Голова Ради адвокатів Рівненської області Павло Луцюк, Голова Комітету по захисту прав адвокатів Ради адвокатів Харківської області Сергій Мороз та Анатолій Супрун, член кваліфікаційної палати КДКА Харківської області.
 
Програма Змагань складається з двох відбіркових етапів: на регіональному рівні – у містах обласного значення; на Всеукраїнських відбіркових змаганнях для участі у Чемпіонаті Cвіту з футболу у 2016 році серед адвокатів. Порядок і терміни подачі заявок деталізовані Положенням. До участі у Змаганнях допускаються команди адвокатів із офіційно визначеною назвою, у складі 7 осіб: 5 гравців та 2 запасних, а також тренера та представника команди. 
 
Положенням встановлено, що змагання на першому відбірковому етапі проводяться в регіонах країни до 28 лютого 2016 року. Змагання на другому відбірковому етапі - при проведенні Всеукраїнських відбіркових змагань для участі у Чемпіонаті Cвіту з футболу у 2016 році серед адвокатів проводяться у місті Києві не пізніше 07 березня 2016 року. Регіональним радам адвокатів та Оргкомітету дані відповідні доручення.
 
Нагородження переможців буде здійснюватися під час проведення урочистого закриття Змагань. За результатами проведених Змагань організаційний комітет готує заявку до Акціонерної Спортивної Організації (CSO) до 13 березня 2016 року для участі переможців Змагань у Чемпіонаті Cвіту з футболу у 2016 році серед адвокатів.
 
Світовий чемпіонат проводиться у чотирьох категоріях ігор: MUNDIADVOCAT – 11-на-стороні КЛАСИЧНИЙ ТУРНІР (CLASSIC) – для гравців віком до 30 років; MUNDIADVOCAT – 11-на-стороні ТУРНІР ДЛЯ «ЗНАВЦІВ» (MASTER) – для гравців віком до 35 років; MUNDIADVOCAT – 11-на-стороні ТУРНІР ДЛЯ «СТАРИХ» (LEGEND) – для гравців віком до 45 років; MUNDIADVOCAT – 5-на-стороні КЛАСИЧНИЙ ТУРНІР (CLASSIC) – для гравців віком до 30 років.

Популярні новини

Взаємодія

Литва вивчає досвід української адвокатури, набутий під час війни

Схоже, у Литві серйозно ставляться до потенційних загроз, що йдуть з боку агресивного сусіда. Разом із установленням на кордоні захисних інженерних споруд, там також цікавляться досвідом організації роботи інститутів суспільства в умовах воєнного стану.

16:36 Пт 06.09.24 2603

Дискусія

«Національний кешбек» в обмін на чутливі дані: що не так з урядовою…

Уряд України запустив програму "Національний кешбек", яка обіцяє повертати українцям 10% від вартості придбаних вітчизняних товарів. Це має стимулювати попит на продукцію місцевих виробників і зміцнити національну економіку. Але чи все так безхмарно?

11:22 Ср 04.09.24 5987

Захист військових

З чого складається грошове забезпечення військовослужбовця

Сьогодні українські військові ризикують життям і здоров'ям, захищаючи державу від зовнішнього агресора. Тому вони як ніхто інший заслуговують на належну винагороду. Крім іншого, адекватне грошове забезпечення підвищує моральний дух військовослужбовця і мотивацію до служби.

17:29 Вт 03.09.24 6879

Cудова практика

Суд - не абстрактний орган. Правила заповнення ордеру нагадав ВС

Ордер про надання правничої допомоги має містити назву органу, в якому адвокатом надається така допомога. При цьому в ордері має бути зазначено не абстрактний орган, а конкретна назва такого органу чи групи органів, зокрема судових органів.

12:35 Вт 03.09.24 7387

Законодавство

Чи на часі зміна підходів притягнення бізнесу до кримінальної…

Інститут кримінальної відповідальності юридичних осіб, запроваджений у 2014 році, неефективний. Наприклад, перелік санкцій, які можуть бути застосовані до бізнесу, досить обмежений і вони є незбалансованими.

11:23 Пн 02.09.24 8498

Видання

Публікуємо черговий номер Вісника НААУ за липень-серпень 2024 року

Вісник НААУ за липень-серпень 2024 року доступний для перегляду на сайті.

17:49 Пт 30.08.24 317

Дискусія

Велика приватизація: сподівання на повне розблокування процесу

Попри вкрай складну економічну ситуацію, спричинену війною, Україна вимагає дієвих підходів до відновлення економіки. І приватизація є одним із ключових джерел наповнення бюджету та перетворення неефективних державних активів на дієздатні підприємства, що створюють робочі місця та забезпечують податкові надходження.

16:38 Пт 30.08.24 9263

Cудова практика

Обчислення вислуги років за участь в операціях Миротворчих Сил:…

Час служби у складі Миротворчих Сил ООН військовослужбовцям Збройних Сил України зараховується до вислуги років для призначення пенсій на пільгових умовах: один місяць служби за три місяці.

14:28 Пт 30.08.24 8114

Вестник:№7-8 липень-серпень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл