Семінар з Європейської соціальної хартії (переглянутої) для правозахисників та адвокатів | НААУ

До початку трансляції:

Семінар

Семінар з Європейської соціальної хартії (переглянутої) для правозахисників та адвокатів

1810 Переглядів Версія для друку
10:18 Пт 14.11.14
м. Львів, вул. Університетська, 1
Доповідачі: Доповідачі згідно порядку денного семінару
Організатор: Європейський Союз та Рада Європи в Украіні

Офіс Ради Європи в Україні запрошує взяти участь у семінарі для українських адвокатів та правозахисників з питань застосування Європейської соціальної хартії (переглянутої) в Україні.

6 грудня 2014 року відбудеться тематичний семінар на тему «Європейська соціальна хартія (переглянута): практика застосування в Україні» для представників неурядових організацій, правозахисників та адвокатів в рамках спільного проекту між Європейським Союзом та Радою Європи в Україні «Посилення спроможностей адвокатів та правозахисників щодо реалізації на національному рівні положень Європейської конвенції з прав людини та Європейської соціальної хартії (переглянутої)».

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: м. Львів, вул. Університетська 1, Львівський Національний університет імені Івана Франка

На семінарі будуть розглядатися наступні теми: застосування Хартії у державах-членах Ради Європи, які ратифікували Хартію, захист соціальних прав через призму Хартії та можливості застосування Хартії судами, юристами та державними органами України, практичні питання ведення справ за статтею Е Хартії (про заборону дискримінації), тощо.

УМОВИ УЧАСТІ: Участь у семінарі безкоштовна, однак учасники повинні будуть самі оплатити вартість свого проїзду до Львову. Офіс Ради Європи (у рамках вищезазначеного проекту) покриває наступні витрати:
- роздаткові матеріали для учасників семінару;
- харчування (обід та каво-паузи) у ході заходу.

ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАЯВКИ: До участі запрошуються правозахисники, представники громадських організацій та адвокати, зацікавлені у поглибленні знань у сфері захисту прав людини. Зацікавленим кандидатам слід надіслати заявку з темою «Хартія семінар – Львів 6.12.2014», яка складається з короткого мотиваційного листа та резюме (не більше однієї сторінки) не пізніше 3 грудня 2014 року на наступну електронну адресу hudym@mail.ru.

Максимальна кількість відібраних кандидатів не перевищуватиме 60 осіб.

Додаткова організаційна інформація буде надіслана відібраним учасникам за зазначеною в їх резюме електронною адресою перед початком семінару.

З ЗАПИТАННЯМИ щодо семінару можна звертатися до Ради адвокатів Львівської області за тел.032 255 36 64 або на юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка за тел.050 674 9 784, Дмитро Гудима.

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл