Експертне обговорення «Законопроєктні пазли для застосування допоміжних репродуктивних технологій: чи очікувати довершеної мозаїки закону?» | НААУ

До початку трансляції:

Різне

Експертне обговорення «Законопроєктні пазли для застосування допоміжних репродуктивних технологій: чи очікувати довершеної мозаїки закону?»

522 Переглядів Версія для друку
15:00 Ср 26.01.22
онлайн
Доповідачі: провідні експерти в галузях медичного та репродуктивного права
Організатор: Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ, Всеукраїнська фундація компаній з органі

Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ спільно з Всеукраїнською фундацією компаній з організаційно-правового забезпечення програм ДРТ, проводять експертне обговорення на тему «Законопроєктні пазли для застосування допоміжних репродуктивних технологій: чи очікувати довершеної мозаїки закону?».

Метою заходу є експертне обговорення законопроєктів, зареєстрованих у Верховній Раді України, щодо застосування допоміжних репродуктивних технологій, вироблення пропозицій для удосконалення проєктів з метою забезпечення прав людини.

Участь у заході братимуть провідні експерти в галузях медичного та репродуктивного права, аби обговорити контроверзії, недоліки, а також позитивні тенденції у положеннях проєктів, поданих до ВРУ. Експерти визначать оптимальні моделі правового регулювання застосування методів ДРТ, а також алгоритми для забезпечення і захисту прав дітей та учасників репродуктивних програм.

До участі запрошуємо адвокатів, юристів, науковців, представників клінік репродуктивної медицини, агенцій, УАРМ, а також МОЗ України, ВРУ, Офісу Уповноваженого ВРУ з прав людини та інших.

Реєстрація на захід за посиланням.

Після реєстрації Ви отримаєте посилання на ZOOM заходу та розлогу програму.

Реєстрація триватиме до 24 січня 2022 р. включно. Кількість місць обмежена.

Контактні телефони: +380677313035 (Христина Терешко), +380504418615 (Сергій Антонов).

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл