Круглий стіл «Конституційне право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування: особливості здійснення, легітимні очікування та обмеження» | НААУ

До початку трансляції:

Круглий стіл

Круглий стіл «Конституційне право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування: особливості здійснення, легітимні очікування та обмеження»

450 Переглядів Версія для друку
15:00 Пт 25.06.21
онлайн-платформа Zoom
Доповідачі: _
Організатор: Національна асоціація адвокатів України

25 червня 2021 року о 15.00 год. в онлайн форматі на платформі ZOOM, відбудеться круглий стіл на тему «Конституційне право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування: особливості здійснення, легітимні очікування та обмеження», присвячений 25 - річчю з дня прийняття Конституції України.

Мета: обговорення особливостей здійснення конституційного права на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування, викликів для Основного Закону Держави в умовах COVID-19, обмежень прав людини і конституційні гарантії.

Організатори: НААУ, за ініціативою Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики, у співпраці з кафедрою медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Цільова аудиторія: до участі в заході запрошуються представники медичної і правової доктрини, сферою професійного інтересу яких є медичне право, громадське здоров’я, права людини, правове забезпечення системи охорони здоров’я, органів влади, громадських об’єднань, адвокати, судді, студентство, засоби масової інформації.

Реєстрація: для реєстрації на захід необхідно заповнити форму за покликанням.

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл