Презентуємо склад Ради Комітету NextGen | НААУ

Презентуємо склад Ради Комітету NextGen

Різне
13:37 Чт 12.07.18 4144 Переглядів
Версія для друку

До Ради NextGen увійшли 10 молодих адвокатів.

8 членів Ради призначені терміном на 1 поточний рік Головою НААУ, РАУ за поданням Голови Комітету. Голова NextGen Владислав Білоцький та його заступник Катерина Ковалевська увійшли до Ради Комітету за посадою.

Повний склад Ради з короткими презентаціями кожного з членів команди NextGen

Сергій Барбашин – адвокат, керуючий партнер Trustme Law Firm. Спеціалізується у сфері права інтелектуальної власності та вирішенні судових спорів. У сфері інтелектуальної власності займається реєстраціями об’єктів, оскарженням неправомірних відмов у реєстраціях, а також здійснює розробку ліцензійних договорів, створення та підтримання портфелів інтелектуальної власності підприємств. Активна участь у вирішенні судових справ грунтується на досвіді у сфері господарського, корпоративного та податкового права, здобутому в ході юридичного супроводження бізнесу в Україні та поза її  межами (IT, консалтинг, виробничі компанії тощо).

Таїсія Білоцька - адвокат, партнер адвокатського об’єднання Berylstone. Практикує в юриспруденції більше 8 років, отримала свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю в 2017 році. Протягом 2010-2013 років брала активну участь в імплементації європейського законодавства. На сьогодні в АО Berylstone здійснює захист приватних клієнтів та врегулювання конфліктів, а також спеціалізується у практиці трудового права

Владислав Білоцький - адвокат, керуючий партнер адвокатського об’єднання Berylstone, є одним кращих фахівців у праві інтелектуальної власності. Входить до складу Ради адвокатів м. Києва, Комітету з міжнародних зв’язків при НААУ, очолює представництво НААУ в Мексиці. Успішно практикує більше 10 років, в 2009 році отримав статус адвоката. Berylstone в 2018 році було номіновано на «Відкриття року» за версією спеціалізованого видання «Юридична практика».

Віталій Власюк - адвокат, керуючий партнер юридичної фірми ePravo та адвокатського об’єднання Twin Lawyers, кандидат юридичних наук, викладач з міжнародного права та права Ради Європи. Заступник голови Комітету з міжнародних зв’язків при НААУ та голова Комітету з міжнародного права Асоціації адвокатів. Має досвід державної служби, представляв Україну в справах «Юлія Тимошенко проти України» та «Олександр Волков проти України» у ЄСПЛ. Засновник та голова ГО «Асоціація з пошуку та повернення активів» (ГО «АППА»), входить до Громадської ради при Національному агентстві з питань розшуку, виявлення та управлінням корупційними активами (АРМА). Автор монографій, підручників та багатьох публіцистичних і наукових статей.

Іван Гречківський - адвокат, керівник адвокатського бюро Гречківського. Спеціалізується на корпоративному праві та вирішенні спорів, бере участь у представництві іноземних та українських клієнтів в господарських та адміністративних спорах. Активно залучений у розвиток адвокатського самоврядування та міжнародних контактів української адвокатури. З 2016 року очолює Комітет з міжнародних зв’язків при НААУ. За посадою є членом Ради правління Міжнародної асоціації юристів (ІВА) та представником української адвокатури при Раді адвокатських та правничих товариств Європи (ССВЕ). Як представник НААУ входить до Ради правління Міжнародної асоціації юристів (IBA)

Юрій Григоренко – адвокат, арбітражний керуючий. Активно залучений у діяльність адвокатського самоврядування та захист прав адвокатів. Секретар Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності при НААУ, спікер Комітету захисту професійних прав адвокатів та реалізації гарантій адвокатської діяльності Ради адвокатів Одеської області, 
член комітету АПУ з конкурсного права; член Комітету господарського права і процесу Ради адвокатів Одеської області. За період 2016-2017 р.р. багаторазово відзначався почесними грамотами НААУ, ОБСЄ, Ради адвокатів Одеської області, ГТУ юстиції в Одеській області;  2017 року Міністерством юстиції України визнаний кращим молодим адвокатом України.

Олег Клим'юк – адвокат, адвокатське бюро Гречківського, закінчив факультет міжнародних відносин  Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю  “Міжнародне право, має статус сертифікованого перекладача англійської мови. Активно залучений у розвиток міжнародних контактів української адвокатури, є секретарем Комітету з міжнародних зв’язків при НААУ. З 2016 року є  менеджером команд українських адвокатів на чемпіонатах з футболу MundiAvocat та EuroLawyer. У 2008-2009 рр. за програмою обміну вивчав китайську мову в Тянцзінскому політехнічному університеті м Тянцзінь, КНР. Під час навчання брав участь в правознавчих конкурсах, серед яких став фіналістом Leavitt Institute Jury Trial Competition, отримав Почесну грамоту Association For Organization and Promotion of Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot. З 1 вересня 2013 року – помічник Почесного консула Республіки Мальта в м. Києві.

Катерина Ковалевська – адвокат, керуючий партнер Адвокатського бюро «Катерини Ковалевської».  Має п’ятнадцятирічний досвід в сфері захисту бізнесу, вирішення спорів у судовому порядку, з яких останні десять років надає правову допомогу юридичним особам та власникам бізнесу, як адвокат. Є знаним експертом у галузі сімейного права. Почесний член Союзу юристів України, входить до складу Ревізійної комісії останнього. Випускник всеукраїнської програми професійного розвитку для адвокатів «Адвокат майбутнього». Має низку відзнак та нагород від професійних громадських організацій.

Олена Мироненко-Шульган –адвокат, керуючий партнер адвокатського об’єднання «DéFENSE», закінчила юридичний факультет КНУ імені Тараса Шевченка. Практикує в юриспруденції більше 9 року, працювала в адвокатських об’єднаннях та в іноземній компанії- світовому лідері з роздрібної торгівлі. З 2015 року активно бере участь в адвокатському самоврядуванні. На сьогодні спеціалізується в галузі міграційного, міжнародного комерційного, цивільного та господарського права.

Наталія Неупокоєва – адвокат, отримала свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю 2009 року, спеціалізується у сфері кримінального та сімейного права. В 2015  році стала учасником тренінгу в Європейському суді по правам людини, м. Страсбург, Франція.  Загальний стаж в галузі права складає 13 років. Має досвід роботи в суді загальної юрисдикції, фінансовій установі.

 

 

 

 

 

Популярні новини

Гарантії діяльності

Справедливість для адвокатів на ТОТ: критерії обговорили очільники…

Однією із тем, що сьогодні обговорюються професійною юридичною спільнотою, залишається проблема діяльності українських адвокатів на тимчасово окупованих територіях. Наскільки правомірними є ініціативи її криміналізації?

9:41 Чт 18.04.24 121

Дискусія

Принцип безперервності влади під час війни дослідили на круглому…

Дотримання принципу інституційної безперервності влади в Україні є надзвичайно важливим в нинішніх воєнних умовах, адже позбавлення легітимності української влади є одним з очевидних пріоритетів агресора не лише для пропаганди, а й дискредитації на міжнародній арені.

17:58 Ср 17.04.24 1382

Cудова практика

Трудові спори у 2024 році: на що звертає увагу ВС

Зменшення замовлень у підприємства після введення воєнного стану на території України не свідчить про неможливість роботодавця забезпечити роботою працівника, тому призупинення трудового договору з ним є незаконним.

17:28 Вт 16.04.24 2800

Анонс

Про нові правила фінмоніторингу у ЄС розповідають адвокатам ELF та CCBE

У Європейському Союзі завершується робота над пакетом змін з питань фінансового моніторингу. Тож незабаром наберуть чинності оновлені правила запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом. Чого слід чекати?

14:54 Вт 16.04.24 2880

Законодавство

Свідоцтво адвоката пропонують викладати у Дію - проект закону

Зважаючи на досвід розміщення документів у Єдиному державному веб порталі електронних послуг, у Верховній Раді пропонують закріпити можливість відображення свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю та посвідчення адвоката на порталі Дія.

17:14 Пн 15.04.24 4507

Привітання

У другому Турнірі із судових дебатів визначено переможців

Молодіжний Комітет НААУ – UNBA NextGen оголосив переможців другого Турніру із судових дебатів, участь у якому брали студенти юридичних вишів.

16:36 Пн 15.04.24 4475

Законодавство

Адвокати знайшли юридичний ляп в останніх змінах до КПК

Через помилки у юридичній техніці, що були допущені під час внесення чергових змін до Кримінального процесуального кодексу, можуть порушуватися права осіб, що тримаються в установах попереднього ув’язнення або виконання покарань.

13:32 Пн 15.04.24 4580

Законодавство

Якщо строк розслідування закінчився, справа має бути закрита, -…

Міністерство юстиції в рамках приведення законодавства до стандартів ЄС опрацьовує ідею скасування однієї з підстав закриття кримінального провадження, а саме - закінчення строку досудового розслідування. У НААУ попереджають про порушення прав підозрюваного.

15:52 Пт 12.04.24 8556

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл