Вища школа адвокатури НААУ провела семінар на тему "Адвокатська техніка у кримінальних справах" | НААУ

Вища школа адвокатури НААУ провела семінар на тему "Адвокатська техніка у кримінальних справах"

Різне
11:56 Ср 07.03.18 3921 Переглядів
Версія для друку

2-3 березня у Києві  відбувся  семінар Вищої школи адвокатури на тему "Адвокатська техніка у кримінальних справах".

Викладачем  курсу виступив  ректор Вищої школи адвокатури НААУ, один із найвидатніших  адвокатів сучасності з багаторічним досвідом  роботи на посаді судді і понад 40-річним досвідом адвокатської практики, член Експертної ради НААУ Зейкан Міклош-Ярослав Павлович.  Він також є експертом  в галузі кримінального, цивільного, адміністративного і господарського права.

В рамках семінару лектор  Міклош-Ярослав  Зейкан  розповів  присутнім  про особливості відносин адвоката з клієнтом, досвід адвокатів минулого, корупцію і зв’язки адвоката тощо. Ярослав Павлович поділився  своїм досвідом участі у судовому процесі, вмінням обрати правильний момент для дії та   особливості визнання доказів недопустимими. Слухачі  мали нагоду дізнатися  практичні аспекти роботи  адвоката на випередження: пошук свідків, їх опитування  та підготовку до майбутніх допитів, а також  отримали інформацію про особливості допиту на досудовому слідстві  і аналіз поведінки особи на допиті  та багато іншого.

Кожен з учасникiв семінару мав можливість задати питання та отримати на них кваліфіковані, професійні відповіді. Велика кількість запитань, що ставилась лектору, свідчить про актуальність даної теми.

Вища школа адвокатури НААУ щиро дякує усім учасникам дводенного  семінару "Адвокатська техніка у кримінальних справах" і запрошує на наступні семінари, розклад за посиланням на сайт ВША

Популярні новини

БПД

БПД потребує невідкладної допомоги, – Валентин Гвоздій

Дванадцять років існування в Україні системи безоплатної правничої допомоги достатньо для того, щоб зрозуміти нездатність Міністерства юстиції ефективно керувати цим напрямом.

16:21 Пт 29.03.24 252

Гарантії діяльності

Ототожнення адвоката з клієнтом: хто відповідальний?

Починаючи від злочинів проти статевої свободи неповнолітніх і закінчуючи воєнними злочинами, особи, які підозрюються у їх вчиненні, майже ніколи не укладають договорів про надання правничої допомоги з адвокатами.

11:43 Пт 29.03.24 746

БПД

В Омбудсмана занепокоєні станом системи БПД

Секретаріат Уповноваженого ВР з прав людини готовий долучитися до опрацювання розроблених у Національній асоціації адвокатів України пропозицій змін до нормативно-правових актів, які покращать стан функціонування системи безоплатної правничої допомоги.

18:54 Чт 28.03.24 1674

Анонс

Українських адвокатів запрошують на стажування до Німеччини

Молоді українські адвокати, які спеціалізуються у сфері цивільного, комерційного та економічного права, мають змогу взяти участь у програмі стажування в Німеччині. Її проводить Фонд міжнародної правової співпраці (IRZ) спільно з Федеральною палатою адвокатів та Німецькою спілкою адвокатів.

13:42 Чт 28.03.24 2064

БПД

Зупинення кримінального провадження блокує виплати адвокатам БПД…

В разі зупинення кримінального провадження надання правничої допомоги підозрюваному фактично припиняється, оскільки в ній немає безпосередньої потреби. Втім, у Законі «Про безоплатну правничу допомогу» відповідна підстава для припинення надання безоплатної вторинної правничої допомоги відсутня.

17:34 Ср 27.03.24 3337

Гарантії діяльності

Коли суди ігнорують гарантію вільного вибору захисника

Якщо захист в кримінальному провадженні є успішним, сторона обвинувачення інколи намагається за підтримки суду «підмінити» захисника в окремих процесуальних діях. Для цього призначаються адвокати системи БПД.

14:23 Вт 26.03.24 4824

За кордоном

Оформлення паспортів за кордоном: про що варто знати українцям?

Через воєнні дії в Україні понад 180 тисяч українських громадян перебувають на території Великої Британії. Консульства України в цій країні надають всіляку підтримку українцям, в тому числі, і в оформленні паспортів.

13:08 Вт 26.03.24 4923

Взаємодія

Омбудсман за підтримки НААУ надаватиме правничу допомогу –…

Пілотний проект із надання професійної правничої допомоги громадянам п’яти регіонів України започаткували в Офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

10:17 Вт 26.03.24 4090

Вестник:№1-2 січень-лютий 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл