До уваги адвокатів Рівненської області! | НААУ

До уваги адвокатів Рівненської області!

Анонс
16:24 Вт 15.08.17 2089 Переглядів
Версія для друку

Відповідно до протокольних рішень організаційного комітету з проведення звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області (оформлених протоколом № 1 засідання організаційного комітету з проведення звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області від 11 серпня 2017 року) та Рішення Ради адвокатів України № 44 «Про скликання звітно-виборних конференцій адвокатів регіонів, встановлення квот представництва, затвердження порядку висування та обрання делегатів звітно-виборних конференцій адвокатів регіонів та регламенту їх проведення» від 16 лютого 2017 року, рішення Ради адвокатів України № 164 «Про визначення КДКА Рівненської області організаційним комітетом з проведення звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області та внесення змін до Порядку висування та обрання делегатів Звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області, Регламенту Звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області» від 04 серпня 2017 року, організаційний комітет повідомляє:

збори адвокатів у районах та містах Рівненської області відбудуться 9 вересня 2017 року об 11.00 год. за адресами, згідно протоколу №1 засідання організаційного комітету з проведення звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області від 11 серпня 2017 року, що додається.

Реєстрація адвокатів на збори розпочинається о 10.00 год при пред’явленні свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, а також посвідчення адвоката чи документа, що посвідчує особу і закінчується о 10 год. 50 хв.

 

Звітно-виборна конференція адвокатів Рівненської області відбудеться 15 вересня 2017 року об 11.00 год. за адресою: м.Рівне, вул. Соборна, 11 в актовому залі навчального корпусу № 1 Національного університету водного господарства та природокористування.

Реєстрація делегатів на Конференцію розпочинається о 10.00 год при пред’явленні свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, а також посвідчення адвоката чи документа, що посвідчує особу і закінчується о 10 год. 50 хв.

Порядок денний звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області:

  1.  Розгляд та затвердження звіту Ради адвокатів Рівненської області.
  2.  Розгляд та затвердження звіту Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Рівненської області.
  3.  Висновок Ревізійної комісії адвокатів Рівненської області.
  4.  Висновок представника адвокатів Рівненської області у складі Ради адвокатів України.
  5.  Висновок представника адвокатів Рівненської області у складі Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.
  6.  Затвердження штатного розпису та кошторису Ради адвокатів Рівненської області на 2018 рік.
  7.  Затвердження штатного розпису та кошторису Кваліфікаційно- дисциплінарної комісії адвокатури Рівненської області на 2018 рік.
  8.  Обрання Голови та членів Ради адвокатів Рівненської області, строк повноваження яких закінчується у 2017 році.
  9.  Обрання Голови та членів Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Рівненської області, строк повноваження яких закінчується у 2017 році.
  10.  Обрання представника адвокатів Рівненської області у складі Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, строк повноваження якого закінчується у 2017 році.

     11. Обрання Голови та членів ревізійної комісії адвокатів Рівненської області, строк повноваження яких закінчується у 2017 році.

Перегляд файлу: РІШЕННЯ № 44 Про скликання звітно-виборних конференцій адвокатів регіонів, встановлення квот …

Перегляд файлу: РІШЕННЯ №164 Про визначення КДКА Рівненської області організаційним комітетом з проведення звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області та…

Перегляд файлу: ПОРЯДОК висування та обрання делегатів звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області

Перегляд файлу: РЕГЛАМЕНТ звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області

Перегляд файлу: Лист Голови КДКА Рівненської області (протокол №1 засідання організаційного комітету з проведення звітно-виборної конференції адвокатів Рівненської області від 11 серпня 2017 року)

 

Перегляд файлу: Список адвокатів Рівненської області внесених до ЄРАУ станом на 11 серпня 2017 року

Перегляд файлу: Протокол засідання оргкомітету

 

Популярні новини

БПД

БПД потребує невідкладної допомоги, – Валентин Гвоздій

Дванадцять років існування в Україні системи безоплатної правничої допомоги достатньо для того, щоб зрозуміти нездатність Міністерства юстиції ефективно керувати цим напрямом.

16:21 Пт 29.03.24 274

Гарантії діяльності

Ототожнення адвоката з клієнтом: хто відповідальний?

Починаючи від злочинів проти статевої свободи неповнолітніх і закінчуючи воєнними злочинами, особи, які підозрюються у їх вчиненні, майже ніколи не укладають договорів про надання правничої допомоги з адвокатами.

11:43 Пт 29.03.24 758

БПД

В Омбудсмана занепокоєні станом системи БПД

Секретаріат Уповноваженого ВР з прав людини готовий долучитися до опрацювання розроблених у Національній асоціації адвокатів України пропозицій змін до нормативно-правових актів, які покращать стан функціонування системи безоплатної правничої допомоги.

18:54 Чт 28.03.24 1686

Анонс

Українських адвокатів запрошують на стажування до Німеччини

Молоді українські адвокати, які спеціалізуються у сфері цивільного, комерційного та економічного права, мають змогу взяти участь у програмі стажування в Німеччині. Її проводить Фонд міжнародної правової співпраці (IRZ) спільно з Федеральною палатою адвокатів та Німецькою спілкою адвокатів.

13:42 Чт 28.03.24 2075

БПД

Зупинення кримінального провадження блокує виплати адвокатам БПД…

В разі зупинення кримінального провадження надання правничої допомоги підозрюваному фактично припиняється, оскільки в ній немає безпосередньої потреби. Втім, у Законі «Про безоплатну правничу допомогу» відповідна підстава для припинення надання безоплатної вторинної правничої допомоги відсутня.

17:34 Ср 27.03.24 3348

Гарантії діяльності

Коли суди ігнорують гарантію вільного вибору захисника

Якщо захист в кримінальному провадженні є успішним, сторона обвинувачення інколи намагається за підтримки суду «підмінити» захисника в окремих процесуальних діях. Для цього призначаються адвокати системи БПД.

14:23 Вт 26.03.24 4826

За кордоном

Оформлення паспортів за кордоном: про що варто знати українцям?

Через воєнні дії в Україні понад 180 тисяч українських громадян перебувають на території Великої Британії. Консульства України в цій країні надають всіляку підтримку українцям, в тому числі, і в оформленні паспортів.

13:08 Вт 26.03.24 4925

Взаємодія

Омбудсман за підтримки НААУ надаватиме правничу допомогу –…

Пілотний проект із надання професійної правничої допомоги громадянам п’яти регіонів України започаткували в Офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

10:17 Вт 26.03.24 4090

Вестник:№1-2 січень-лютий 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл