Збірна НААУ повернулася до України з перемогою | НААУ

Збірна НААУ повернулася до України з перемогою

Різне
13:16 Пн 23.05.16 1291 Переглядів
Версія для друку

Збірна НААУ повернулася до України з Чемпіонату світу з футболу серед адвокатів MundiAdvocat 2016 з перемогою.

18-й Чемпіонат, який проходить з 1983 року, відбувся в Іспанії. Збірна НААУ вперше представила Україну на цих змаганнях.

За Україну на світовому чемпіонаті грали Михайло Буджерак, Гліб Сидоров, Ігор Байда, Антон Мізін, Володимир Михайлов, Олег Король, Антон Уздемир, Сергій Осика та Юрій Козін. Команда була відібрана з 10 гравців команди Донецька, яка виграла Всеукраїнські змагання з футболу, та гравців регіональних збірних Рівненської та Черкаської областей, які увійшли до півфіналу.

В аеропорту “Бориспіль” команду урочисто зустріли члени Оргкомітету заступник Голови НААУ, РАУ Валентин Гвоздій, секретар РАУ Павло Гречківський, голова комітету НААУ з міжнародних зв”язків Іван Гречківський, керівник Секретаріату НААУ Вадим Красник, друзі та родичі.

“Вперше українська збірна поїхала на світовий чемпіонат, так яскраво про себе заявила і перевершила всі очікування! Ви великі молодці! Це успіх, яким можна пишатися!”, - сказав Павло Гречківський, вітаючи збірну з перемогою.

“Ми дуже переживали за кожну гру, вболівали за своїх. Ця подія дуже нас обєднала, велика хвиля підтримки була в регіонах. Це велика гордість і те, як ви грали, і те, як разом всі вас підтримували”, - сказав Валентин Гвоздій.

На рахунку команди на світовому Чемпіонаті 7 ігор, з яких — 6 перемог у матчах з командами адвокатів Белізу, Китаю, два виграші у команди з Росії, перемоги над збірними Литви та Румунії. У першій грі в півфіналі українська збірна поступилася команді Браазилії з рахунком 1:3.

Окрім того, Михайло Буджерак став кращим голкіпером за підсумками чемпіонату, Юрій Козін був номінований на кращого гравця, капітан команди, член РАУ Сергій Осика увійшов до трійки кращих менеджерів команди.

Кубок бронзових призерів чемпіонату переданий до офісу НААУ.

У лютому НААУ започаткувала Національний футбольний турнір серед адвокатів «Кубок UNBA 2016».

Виджет Відео з Youtube: Зустріч та вітання збірної НААУ по футболу в аеропорту

 

Популярні новини

Дискусія

Про недоліки обвинувального акта слід заявити на підготовчому…

Адвокати беруть участь в абсолютній більшості підготовчих судових засідань у кримінальних справах. І пасивна поведінка сторони захисту може призвести до незворотних наслідків порушення прав клієнта. Як упередити виникнення проблем?

17:47 Пт 19.04.24 850

За кордоном

Як українцям, працюючим у Великій Британії, заощадити кошти (поради…

Українці, які тимчасово перебувають у Великій Британії через війну та офіційно працевлаштовані, можуть заощаджувати кошти за допомогою платформи Tax-Free Childcare. Як це працює розповіли адвокати під час вебінару.

16:57 Пт 19.04.24 871

Законодавство

За ототожнення адвоката з клієнтом слід штрафувати - проект

Однією із гарантій адвокатської діяльності, закріплених профільним законом, є заборона ототожнення адвоката з клієнтом. Сьогодні фіксуються численні випадки порушення цієї гарантії, що несе загрози функціонуванню інституту адвокатури та розвитку України як правової держави.

13:08 Пт 19.04.24 1457

БПД

Нову підставу припинення надання адвокатами БВПД пропонує НААУ

У разі, коли кримінальне провадження зупиняється, також має припинятися і надання безоплатної вторинної правничої допомоги (якщо центр БПД раніше видавав відповідне доручення).

12:14 Пт 19.04.24 1276

Анонс

Тиждень трудового права стартує 22 квітня

З 22 по 28 квітня 2024 року Національна асоціація адвокатів України проводить четвертий щорічний тиждень трудового права.

10:11 Пт 19.04.24 1337

Етика

Чи можливі спільні етичні правила для суддів, адвокатів та…

Адвокатська, прокурорська та суддівська спільноти вже намагалися створити етичні правила, єдині для юридичних професій. Наразі це не увінчалося успіхом. Але тема є цікавою і заслуговує на поглиблене вивчення.

14:37 Чт 18.04.24 2662

Дискусія

Проблеми мобілізації в аспекті порушення прав людини озвучили…

Сьогодні відсутні ефективні механізми протидії порушенням прав людини у питаннях мобілізації. Тому адвокатам необхідно об’єднати зусилля та узагальнити наявні факти з метою напрацювання спільних заходів реагування на виклики.

12:49 Чт 18.04.24 3248

Гарантії діяльності

Справедливість для адвокатів на ТОТ: критерії обговорили очільники…

Однією із тем, що сьогодні обговорюються професійною юридичною спільнотою, залишається проблема діяльності українських адвокатів на тимчасово окупованих територіях. Наскільки правомірними є ініціативи її криміналізації?

9:41 Чт 18.04.24 3010

Вестник:№3 березень 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл