НААУ підготувала методичні рекомендації з податкового права | НААУ

НААУ підготувала методичні рекомендації з податкового права

Різне
15:34 Ср 18.05.16 4664 Переглядів
Версія для друку

"На відміну від практики минулих років, суди останнім часом все частіше виносять рішення на користь платників податку. Змінився також і підхід судів до аналізу матеріалів справи, оцінки доказів та встановлення юридично значимих фактів", - зазначає заступник Голови НААУ, РАУ, керівник авторського колективу Валентин Гвоздій.

Брошура містить у собі аналіз останніх тенденцій судової практики по актуальних категоріях податкових справ. Також у виданні розкрито основні правові доктрини у податкових спорах.

Окрему увагу було приділено практиці Верховного Суду України за 2015-2016 роки по вказаній категорії справ.

НААУ планує поширювати брошуру у якості роздаткових матеріалів на семінарах та тренінгах для адвокатів найближчим часом.

З текстом брошури можна ознайомитися у матеріалах новини.

Перегляд файлу: Методичні рекомендації з податкового права

 

Популярні новини

Гарантії діяльності

Збої у роботі електронного суду підтвердили в ІСС

З 21 по 27 лютого в підсистемі «Електронний суд» Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи було зафіксовано періодичні технічні збої. Вони мали тимчасовий характер і ДП «Інформаційні судові системи» провело роботи щодо їх усунення.

9:32 Вт 19.03.24 152

Дискусія

Причини «відбілення» зарплат та кроки до детінізації економіки…

Бізнес виходить з тіні не через спонукання влади платити «білі» зарплати, а за рахунок збільшення військовослужбовців під час війни. А Національна стратегія доходів, оприлюднена Мінфіном, може обернутися додатковим тиском на бізнес.

17:37 Пн 18.03.24 1217

За кордоном

Молоді адвокати вивчали інноваційні кордони в праві

З 7 по 10 березня 2024 року у Стамбулі пройшла щорічна весняна конференція Європейської асоціації молодих адвокатів (European Young Bar Association, EYBA), присвячена темі «Інноваційні кордони в праві: навігація на перетині технологій і глобалізації».

15:52 Пн 18.03.24 1299

Анонс

Функціонування системи БПД оцінили в НААУ – підготовлено звіт

У вівторок, 19 березня, в Національній асоціації адвокатів України презентують Звіт з актуальних питань функціонування системи безоплатної правничої допомоги в Україні. Також в ході заходу буде представлено нову модель системи БПД.

14:46 Пн 18.03.24 6372

Дискусія

Яких змін потребує законодавство про вибори досліджували за…

В умовах воєнного стану законодавство України забороняє проводити президентські та парламентські вибори. Але суспільне сприйняття та довіру до виборчого процесу доведеться забезпечувати після війни.

12:52 Пт 15.03.24 6068

Cудова практика

Чи є цивільна дружина членом сім`ї загиблого захисника, - судова…

Які підстави встановлення статусу члена сім`ї загиблого (померлого) захисника чи захисниці України у разі визнання судом факту проживання осіб однією сім`єю без реєстрації шлюбу? Відповідь на це запитання вельми актуальне в аспекті отримання пільг і гарантій соціального захисту.

10:12 Пт 15.03.24 7943

Видання

Резолюція AIPPI щодо підтвердження використання TM оприлюднена

Міжнародна асоціація захисту інтелектуальної власності (Association Internationale pour la Protection de la Propriété Intellectuelle, AIPPI) оприлюднила фінальний текст Резолюції щодо підтвердження використання торговельної марки, яка була ухвалена у жовтні минулого року в Стамбулі.

17:06 Чт 14.03.24 7380

Cудова практика

Дискримінація на роботі: 7 ключових рішень ЄСПЛ

Дискримінацією на робочому місці вважається негативне ставлення до співробітників з боку роботодавців на підставі особистих характеристик, які не мають прямого відношення до професійної діяльності. Що про це говорить ЄСПЛ?

14:13 Ср 13.03.24 9151

Вестник:№1-2 січень-лютий 2024 - Вісник;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Категорія

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл