Семінар з прав людини для адвокатів | НААУ

До початку трансляції:

Семінар

Семінар з прав людини для адвокатів

1552 Переглядів Версія для друку
10:00 Пт 07.11.14
м. Одеса, вул. Рішельєвська, 59
Доповідачі: Національні експерти ОБСЄ
Організатор: Координатор проектів ОБСЄ в Україні та НААУ

Національна асоціація адвокатів України оголошує про проведення спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні дводенного семінару для адвокатів з питань застосування Європейської конвенції з прав людини та практики Європейського суду з прав людини. Семінар проводитиметься в рамках проекту «Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя» Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Проект програми семінару додається.

Семінар відбудеться 7-8 листопада в м. Одеса. Місце проведення семінару - конференц-зал готелю ««Чорне море» Рішельєвська» (вул. Рішельєвська, 59, Одеса). До участі в семінарі запрошуються адвокати з усіх регіонів України. Планується участь до 40 адвокатів. Реєстрація учасників в день семінару - о 9:30 годині; початок семінару – о 10:00 годині. Загальна тривалість заходу – 12 годин.

Попередня реєстрація учасників семінару здійснюватиметься через НААУ; контактна особа – Михайло Крапівнер, тел. 067 243-15-38.

Участь у семінарі є безкоштовною. Забезпечення учасників харчуванням та проживанням, а також відшкодування витрат за проїзд здійснюватиметься відповідно до практичної інформації, що додається.


Матеріали заходу


Практична інформація

Програма семінару


Пост-реліз семінару

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл